ohodnotit

Fešáci - 25 Live!

Další název:
Fešáci a Michal Tučný 25 live
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
68 minut
„Záznam koncertu k 25. výročí skupiny.“

Celkové hodnocení filmu Fešáci - 25 Live!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.11.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2009
Bobule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2009
Hzabicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2008
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
johnnydepp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41536minih41536Deštník (1967) [TV inscenace] 
Deštník n
minih58862minih58862Ostrov smrti (2009) [TV seriál] 
Harper's Island n
minih48986minih48986Romská kouzla (1997) 
Gypsy Magic n
minih47187minih47187Ozvěny mrtvých: Návrat (2007) [TV film] 
Stir of Echoes: The Homecoming n
minih66369minih66369Vejška (2014) 
Vejška n
minih61283minih61283Pomsta v Clover Bend (2001) 
Clover Bend n
minih56774minih56774Kdyby všichni chlapi světa (1955) 
Si tous les gars du monde n
minih28976minih28976Černá, bílá (1972) 
Black Mama, White Mama n
minih31678minih31678Pokémon 7: Sbohem, Butterfree (2000) [Video] 
n
minih15748minih15748Pětka s hvězdičkou (1985) 
Pětka s hvězdičkou n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.2 % (13)
10 - curil
8   - satyr
7   - R.RICKIE
10 - svecpetr
9   - oulisna
9   - rika-ml
10 - Bobule
9   - Hzabicka
10 - igorko61
7   - Merry
9   - banik
9   - bobik333
5   - johnnydepp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154546
Osobností: 639990
Fotografií: 588799
Plakátů: 279709
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.406/0.377