reklama
 
ohodnotit

Fénix

Další název:
Aj vták Fénix plače
Rok:
1981
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1982

Celkové hodnocení filmu Fénix

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.4.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2008
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2015
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih113819minih113819Hrozící konec světa (2013) [TV film] 
End of the World n
minih58641minih58641Po stopách hvězd (2008) [TV pořad] 
n
minih47150minih47150Warlock (1959) 
Warlock n
minih9293minih9293Jak se točí Rozmarýny (1977) 
Jak se točí Rozmarýny n
minih31577minih31577Yamakasi / Yamakasi: Sedm samurajů 21.století (2001) 
Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes n
minih100686minih100686Dallas (2012) [TV seriál] 
Dallas n
minih6228minih6228Diamanty (1975) 
Diamonds n
minih108318minih108318Colette (2013) 
Colette n
minih46150minih46150Sněhurka (2007) 
Blanche-Neige, la suite n
minih49829minih49829Supernova (2005) [TV film] 
Supernova n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
2   - curil
6   - dandysek
7   - stanko
7   - rosta12
6   - Pauleto
9   - bobik333
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145283
Osobností: 618420
Fotografií: 543855
Plakátů: 260281
Obsahů a biografií: 133213

Poslední komentáře

Habermannův mlýn (2010)

TOTÁLNÍ ÚČELOVÁ DEMAGOGIE

Habermannův mlýn
Tím je toto pochybné dílo,   které obrovským způsobem   záměrně manipuluje s   událostmi válečného a   poválečného období s   jasným cílem co více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Nevím nic, ale řeknu všechno (19...

Nevím nic, ale řeknu všechno
Co se týče Pierre Richarda,   tak tento snímek je v   pořadí čtvrtý ke kterému   si napsal scénář a osobně   ho i zrežíroval.   Samozřejmě si v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Vyprávěj (2009) [TV seriál]

Vyprávěj
Snažil jsem se na to koukat a   vydržel pět minut, nemá to   koule a ty dialogy je hrůza.   V epizodě, kdy se synek   rozhodne, povědět doma otci, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 2 / 10

Odcházení (2011)

HNUS VELEBNOSTI

Odcházení
Neskutečná slátanina? To je   hodně slabý výraz pro tento   hnus, který je důkazem   diktátorského kultu   osobnosti!! Hru natočil   nejvyšší více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Andílek na nervy (2015)

PRIMITIVNÍ BARBINA

Andílek na nervy
.... pro další primitivní   barbíny, aneb růžovoučká   pipina nafoukaná jak   vzducholoď, tupá jak větev   bude řídit životy ostatním   lidem a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.446/0.408