NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Fascinující svět zvířat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.6% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.9.2010
Petr666222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2009
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.4.2011
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2009
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2012
Komro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2007
mslezak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.1.2009
rea67
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.9.2009
patrikracz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5768minih5768Ďábelský klub (1961) 
The Hellfire Club n
minih16498minih16498Poslední adresa (1970) 
Dernier domicile connu n
minih10830minih10830Krotitelé duchů (1984) 
Ghostbusters n
minih33905minih33905Hurikán (2002) [Video] 
Gale Force n
minih24818minih24818Vyhrávat potichu (1984) 
Vyhrávat potichu n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih49220minih49220Tak si představ (2009) 
Imagine That n
minih28184minih28184Mumie se vrací (2001) 
The Mummy Returns n
minih108385minih108385Válka dobytkářů (2002) [TV film] 
Johnson County War n
minih57223minih57223Mstitel (2006/1) 
Deaden n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.6 % (11)
8   - moldovan
9   - oulisna
7   - Petr666222
7   - Jarda1744
10 - Pauleto
9   - rika-ml
9   - surfmeda
6   - Komro
10 - mslezak
7   - rea67
10 - patrikracz

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

33 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

ČT2 - Legendy záchranářství

02:35 - 03:10

13 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:40 - 03:05

68 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:05 - 03:05

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177661
Osobností: 678041
Fotografií: 710769
Plakátů: 338004
Obsahů a biografií: 162290

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení