Zari
ohodnotit

Fantom operety [TV minisérie]

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
40 minut, 40x 5 dílů
„Zábavné pětidílná parodie na operety 30. let“

Komentáře k filmu Fantom operety

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
payo1555
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2012
Jé, to byl bláznivý   seriál, ale samá   legrace.Tanečnice Jiřina   Bohdalová s buřtgulášem,   kterým věčně krmila svého   autora-manžela Lubomíra   Lipského, A pak skvělý   smích Valdemary Krapsaté   "chjo,chjo".   Nenáročná zábava a   skvělí herci, to přece   stačí.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.6.2017
Zdeněk Podskalský, na poli   televizní zábavy, nemá   konkurenci, drží si laskavý   standart. U Ivy Janžurové se   její smích stal mezi diváky   vyhledávaným dopingem, u   Lipského něco nového   neuvidíme, vždy hraje   takového brebendíru a   popletu, a my si na ty role   již zvykli. Kdo má rád   humor a operetu, prosím,   usednite do křesla a nechte   se unášet hudbou a   dialogy...
jardiv
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.7.2017
Noha vod klimpru
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   Jenže... Dokoukal jsem   nakonec všech pět dílů,   páč tam hrály Bohdalka a   slečna Krapsatá. A taky   Hlinomaz, kterej sice   nerozkousal housle jako v   limonádníkovi, ale neměl k   tomu daleko. Jakpak by mu asi   chutnala noha od klavíru?
No ale zase kdyby se   štědře rozdalo po bodíku   pro každého co tam   předvádí hereckej koncert,   těch deset možnejch by ani   nestačilo. Jojo, taková   kravina a takový dilema.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kate Arrington

Arrington Kate

Bebe Sesitashvili

Sesitashvili Bebe

 Melrose

Melrose

Naposled navštívené:
Kate Arrington

Arrington Kate

Bebe Sesitashvili

Sesitashvili Bebe

 Melrose

Melrose