Zari
ohodnotit

Falešné obvinění [TV film]

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
86 minut
„Viktor Preiss v hlavní roli kriminálního příběhu úspěšného chirurga, který se stane terčem nenávistných pomluv a intrik.“

Komentáře k filmu Falešné obvinění

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2015
Příběh psaný významným   americkým spisovatelem a   expertem na soudní líčení   nemůže dopadnout jinak, než   velmi napínavým a viditelně   beznadějným vyprávěním   případu, který se bez   sebemenších pochybností   může odehrát v jakékoliv   době a v jakékoli zemi.   Zhrzená a vyčůraná   ženská prostě využije   systému a snaží se potopit   každého muže který se jí   znelíbí a jakého si zamane.   A to by bylo, aby si na tom   někdo nepřihřál   polívčičku. Jiří Hubač   se pokusil jeden takový   příběh přepsat do   televizní inscenace a ne   zrovna moc se mu to povedlo.   Osobní i kariérní život   věhlasného chirurga   propadajícího se, jak se   říká, do bahna z různých   obvinění a jejich   vyšetřování je sice   zachycen tak dobře, že   nejednomu až zatrne, ale   když dojde k soudnímu   přelíčení, vše jde   náhle, jednoduše řečeno,   do háje. Viditelně je toto   dějství zkráceno a tak   vyznívá dosti neadekvátně   a bez sebemenšího akcentu.   Škoda. Je vidět, že by tomu   daleko více slušel ryze   filmový formát s delší   stopáží, větším   prostorem pro postavy   (manželka chirurga se tu zdá   být naprosto zbytečná) a s   daleko temnější   atmosférou. Herecké výkony   jsou na televizním standardu   a každý svoji roli hraje tak   jak umí. Takže se jedná o   běžný standard televizní   tvorby, který nemá čím   překvapit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama