reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Falešné míče 2.

Loose Screws

Další název:
Screwballs II: Loose Screws
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Falešné míče 2.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2013
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2010
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38403minih38403Smím prosit? (2004) 
Shall We Dance? n
minih56910minih56910Vraždící tornádo (2009) [Video] 
2012: Supernova n
minih44254minih44254Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (1972) [TV inscenace] 
n
minih65028minih65028B.B. King - Sweet 16 (2003) [DVD] 
B.B. King - Sweet 16 (1989) n
minih36896minih36896Probuzení v Renu (2002) 
Waking Up in Reno n
minih49119minih49119Guliver v Maňáskově (1957) [TV divadelní představení] 
n
minih43341minih43341Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (2006) [TV film] 
The Librarian: Return to King Solomon's Mines n
minih25085minih25085Broučci - Dobrodružství na pasece (1997) 
n
minih58152minih58152Invaze žraloků (2008) [TV film] 
Shark Swarm n
minih51534minih51534Chiko (2008) 
Chiko n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - killy
7   - satyr
8   - oulisna
7   - pepe15
10 - deatdavid
9   - KATO77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141532
Osobností: 606241
Fotografií: 526433
Plakátů: 253909
Obsahů a biografií: 130293

Poslední komentáře

Das Frauenhaus (1977)

Das Frauenhaus
Tentokrát mi film připadá   jako snůška všech možných   námětů, které Jess Franco   ve svých filmech používá.   Námět je slabý,   striptýzový více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Prázdniny v Provence (2015)

trapas

Prázdniny v Provence
To je komedie?? Hrůza a děs.   Ani jednou se nebylo proč   zasmát. Sorry   jako.....Zbytečně vyhozené   prachy za natáčení

Autor: pettra | Hodnocení: 1 / 10

Opakovaný rány do jeho nevinný h...

Opakovaný rány do jeho nevinný hlavy
Jeden z nevtipnějších   dílů celého seriálu. Podle   Charlieho teorie se zde   vysvětlí, proč je Jake v   myšlení tak pomalý. Alan se   více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Pasažéři (2016)

Pasažéři
Sci - fi to já rád   :-).
Tady mně tvůrci velice   potěšili. Jak dějem, tak i   viz. efekty a triky. Martin   Sheen byl v roli robota -   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Zajímavě pojatý film.
Měl   jsem úplně jinou představu,   než to, co jsem viděl, ale   na tom víceméně   nezáleží. Vždycky to   záleží jenom více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.517/0.491