reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Extralarge: Černá magie [TV film]

Extralarge: Black Magic

Další název:
Detective Extralarge: Magia nera; Giu le mani dalla strega; Zwei Supertypen in Miami - Gegen Tod und Teufel; Detektiv XXL: Černá magie; Dva supertýpci v Miami - ...
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
97 minut
„Z 6dílné detektivní série - Soukromý detektiv Bud Spencer vyšetřuje smrt ženy, která byla členkou záhadné Hadí sekty.“

Celkové hodnocení filmu Extralarge: Černá magie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2014
cheirones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28282minih28282Příští správná věc (2000) 
The Next Best Thing n
minih48529minih48529Mozek za miliardu dolarů (1967) 
Billion Dollar Brain n
minih91468minih91468Stín smrtihlava (2012) [TV film] 
Stín smrtihlava n
minih2349minih2349Druhá světová válka 2 - Vpád nacistů (1943) 
World War II - 2: The Nazis Strike n
minih38708minih38708Obchodník se smrtí (2005) 
Lord of War n
minih12071minih12071Martin a devět bláznů (1966) 
Martin a devět bláznů n
minih32752minih32752Vzpoura hraček (1946) 
n
minih63481minih63481Polní květy (1999) 
Wildflowers n
minih42252minih42252Zločin na poště (1980) [TV hra] 
Zločin na poště n
minih41663minih41663Střípky vzpomínek (1999) 
The Bumblebee Flies Anyway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
7   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
9   - PERNIKAR
9   - Dagfra3
10 - cheirones
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.537/0.515