reklama
 
ohodnotit

Extralarge: Černá magie [TV film]

Extralarge: Black Magic

Další název:
Detective Extralarge: Magia nera; Giu le mani dalla strega; Zwei Supertypen in Miami - Gegen Tod und Teufel; Detektiv XXL: Černá magie; Dva supertýpci v Miami - ...
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
97 minut
„Z 6dílné detektivní série - Soukromý detektiv Bud Spencer vyšetřuje smrt ženy, která byla členkou záhadné Hadí sekty.“

Celkové hodnocení filmu Extralarge: Černá magie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2018
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2014
cheirones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18885minih18885Síť (1995) 
The Net n
minih35986minih35986Sebevražedné komando (1970) 
Rosolino Paternó, soldato... n
minih46242minih46242Spálené vzpomínky (2007) 
Things We Lost in the Fire n
minih38680minih38680Marci X (2003) 
Marci X n
minih21001minih21001Thunderball (1965) 
Thunderball n
minih135427minih135427Perfektní den (2015) 
A Perfect Day n
minih43213minih43213Bílá hraběnka (2005) 
The White Countess n
minih18801minih18801Schůzka naslepo (1987) 
Blind Date n
minih46064minih46064Vykosťovač (1998) 
Bone Daddy n
minih40001minih40001Jak se krotí krokodýli (2006) [TV film] 
Jak se krotí krokodýli n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
5   - radegaster
7   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
9   - PERNIKAR
9   - Dagfra3
10 - cheirones
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.207/0.172