ohodnotit

Exterminátor

The Exterminator

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Exterminátor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2018
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2010
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32702minih32702Propustka (2002) 
Laissez-passer n
minih44063minih44063Pokoj 1408 (2007) 
1408 n
minih48421minih48421Kat: Válečná zóna (2008) 
Punisher: War Zone n
minih45382minih45382Uvolněte se, prosím! (2004) [TV pořad] 
Uvolněte se prosím! aneb Co jste v televizi neviděli I. n
minih35764minih35764Unfaithfully Yours (1948) 
n
minih37172minih37172Škola ro(c)ku (2003) 
The School of Rock n
minih18377minih18377Sága rodu Forsythů (2002) [TV seriál] 
The Forsyte Saga n
minih32054minih32054Björk - Volumen (1999) 
Björk - Volumen n
minih3697minih3697Bažanti jdou do boje (1974) 
Les Bidasses s'en vont en guerre n
minih7286minih7286Electric Blue 13 (1983) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 % (7)
4   - ignac1
4   - catamount
6   - R.RICKIE
9   - oulisna
6   - wrangler
6   - kreator23
5   - JANAKA

TV Program

ČT1 - Nemocnice v první linii

01:35 - 02:10

11 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné stroje

01:45 - 02:30

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Trhák (1980)

01:30 - 03:20

16 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Prima - Poslední skotský král (2006)

00:15 - 02:40

91 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165252
Osobností: 659968
Fotografií: 638054
Plakátů: 307319
Obsahů a biografií: 151454

Poslední komentáře

Sezóna zabíjení (2013)

PROCESOR!

Sezóna zabíjení
Tak tohle se hodně nepovedlo   a i když oba protagonisty   mám hodně rád, tak to   nezachránili. Škoda..., no   když nemaj o čem hrát, nebo   je špatný scénář, tak co   naděláš...

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Spatřil jsem světlo (2015)

Spatřil jsem světlo
Loki s kytarou v italské   domácnosti se Scarlet Witch.   Dobře, chápu, herci musí   taky dělat něco jiného než   blockbustery, ale to spojení více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Vlněná pohádka (1964)

Vlněná pohádka
Opět technická dokonalost.   Týrlová dokázala z   jakéhokoli materiálu   vykouzlit poezii. Problém je,   když se člověk dívá na   více jejích více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Švec a čert (1989)

Švec a čert
Ze začátku mne překvapilo,   že je příběh beze slov, na   škodu příběhu to nebylo,   spíš jsem přistupovala ke   skouknutí s nějakou   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Matrix Reloaded (2003)

Matrix Reloaded
První díl byl ucelený   příběh. Tyhle další už   jen mají nahonit prachy.   Tenhle je asi nejslabší.   Zdlouhavé, nudné kecání.   Vědma, více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.139/0.127