reklama
 
ohodnotit

Expert na vraždu [TV film]

Murder 101

Další název:
Abeceda vraždy (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Expert na vraždu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.5.2011
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20383minih20383Švindlíři (1990) 
The Grifters n
minih56852minih56852Vánoční přání (2007) [TV film] 
All I Want For Christmas n
minih25347minih25347Kocour Vavřinec a jeho přátelé (1992) [TV seriál] 
Der Kater Lorenz und seine Freunde n
minih50289minih50289Rocker (2008) 
The Rocker n
minih3286minih3286Astérix a velký boj (1989) 
Astérix et le coup du menhir n
minih10860minih10860Krvavá romance (1996) 
Curdled n
minih5460minih5460Čekej do tmy (1967) 
Wait Until Dark n
minih62776minih62776Rychle a zběsile 5 (2011) 
Fast Five n
minih64158minih64158Vrah ve mně (2010) 
The Killer Inside Me n
minih64028minih64028Americká panna (2009) 
American Virgin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
4   - REKBRIT
5   - zepo
6   - rosta12
2   - miroslav22
6   - sofry
5   - AlbertPeta
5   - Kralicek

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Na houby (2011) [TV pořad]

05:30 - 06:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Tajemné okno (2004)

03:20 - 06:40

134 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149662
Osobností: 631648
Fotografií: 571602
Plakátů: 271288
Obsahů a biografií: 137552

Poslední komentáře

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013...

Priemerný film. 60%

Pacific Rim - Útok na Zemi
Vizuálne efekty samozrejme   výborné, hudba tiež, akcie   je tu až moc. Herci slabší   a v polovici filmu to začína   riadne škrípať. Až tak že více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 6 / 10

Star Wars: Poslední z Jediů (201...

Nastavovaná kaše...

Star Wars: Poslední z Jediů
Na druhou stranu, už jsem   jedl i výbornou nastavovanou   kaši.
Znovu musím   zopakovat, že tvrzení, že   Star Wars byly od počátku   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 9 / 10

Bestie musí zemřít (2009)

no ..

Bestie musí zemřít
to snad ne! Naprostá snůška   nelogičností, jednoduchý   děj, dialogy o ničem. Jako   kdyby to natočil režisér v   pubertě se zálibou v krvi. A   Podle toho vypadal i dabing..   děs.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Piraňa (2010)

Výborný film. 80%

Piraňa
Slušný horor s piraňami.   Celkom veľa akcie, veľa   veľmi veľa krvi, herci fajn.   Niektoré scény fakt nemuseli   byť. P.S.: Ako som spomínal více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.412/0.36