ohodnotit

Experiment Eva

Další název:
Óda na radost
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1986
„Ideál ... a co dál!“

Celkové hodnocení filmu Experiment Eva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.12.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2012
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.12.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2014
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.6.2017
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2010
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20704minih20704Teherán 43 (1980) 
Tegeran-43 n
minih28118minih28118Dračí doupě (2000) 
Dungeons & Dragons n
minih15315minih15315Pan doktor a jeho zvířátka (1967) 
Doctor Dolittle n
minih39643minih39643Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější (2005) 
Miss Congeniality 2:Armed and Fabulos n
minih34127minih34127Looney Tunes: Zpět v akci (2003) 
Looney Tunes: Back in Action n
minih115629minih115629Kdo rozsvítí Vánoce? (2010) [TV film] 
Battle of the Bulbs n
minih44834minih44834Jsem do tebe blázen (1992) [TV seriál] 
Mad About You n
minih41165minih41165Padla kosa na kámen (1974) [TV inscenace] 
Padla kosa na kámen n
minih67670minih67670Přesvědčování po dobrém (1956) 
Friendly Persuasion n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.5 % (11)
2   - curil
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
4   - New
10 - dederon
6   - biokys
6   - rosta12
4   - Bape
1   - anubis1234
6   - zsuzsanna
4   - Xell

TV Program

ČT1 - Smrt si vybírá (1972)

22:30 - 00:05

74 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti na prodej

23:25 - 00:25

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

23:20 - 23:45

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Krvavé zjevení (2016)

22:15 - 00:15

89 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165249
Osobností: 659968
Fotografií: 638029
Plakátů: 307309
Obsahů a biografií: 151452

Poslední komentáře

Sezóna zabíjení (2013)

PROCESOR!

Sezóna zabíjení
Tak tohle se hodně nepovedlo   a i když oba protagonisty   mám hodně rád, tak to   nezachránili. Škoda..., no   když nemaj o čem hrát, nebo   je špatný scénář, tak co   naděláš...

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Spatřil jsem světlo (2015)

Spatřil jsem světlo
Loki s kytarou v italské   domácnosti se Scarlet Witch.   Dobře, chápu, herci musí   taky dělat něco jiného než   blockbustery, ale to spojení více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Vlněná pohádka (1964)

Vlněná pohádka
Opět technická dokonalost.   Týrlová dokázala z   jakéhokoli materiálu   vykouzlit poezii. Problém je,   když se člověk dívá na   více jejích více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Švec a čert (1989)

Švec a čert
Ze začátku mne překvapilo,   že je příběh beze slov, na   škodu příběhu to nebylo,   spíš jsem přistupovala ke   skouknutí s nějakou   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Matrix Reloaded (2003)

Matrix Reloaded
První díl byl ucelený   příběh. Tyhle další už   jen mají nahonit prachy.   Tenhle je asi nejslabší.   Zdlouhavé, nudné kecání.   Vědma, více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.29/0.275