reklama
 
ohodnotit

Exotica

Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
28.9.1995

Celkové hodnocení filmu Exotica

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2005
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2017
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.7.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2008
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27126minih27126Čaj s Mussolinim (1998) 
Un té con Il duce / Tea with Mussolini n
minih41449minih41449Battle Royale II: Requiem (2003) 
Batoru rowaiaru II: Chinkonka n
minih6614minih6614Dobyvatelé ztracené archy (1981) 
Raiders of the Lost Ark n
minih9610minih9610Jessica (1962) 
n
minih32960minih32960Štipku soli (1976) [TV minisérie] 
Štipku soli n
minih119927minih119927Vražedný termín (2010) [TV film] 
Dead Lines n
minih78111minih78111Lochnesský teror (2008) [TV film] 
Beyond Loch Ness n
minih18323minih18323Řím, otevřené město (1945) 
Roma, citta aperta n
minih29762minih29762Jedinečný (2001) 
The One n
minih73841minih73841Nová dobrodružství Luckyho Luka (2001) [TV seriál] 
Les nouvelles aventures de Lucky Luke n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - curil
5   - satyr
9   - Ingrid
7   - Zdenek13
8   - thornhill
9   - Extraktor
8   - volam
10 - Eodeon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626697
Fotografií: 562688
Plakátů: 266891
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.322/0.291