Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Encrypt
Zemská atmosféra je poničena válkami a tábory přeživších spolu bojují o zbytky potravy. Hlad je velký a jediný zdroj masa je lidské tělo. Garth byl před zpustošením světa vzorným a čestným vojákem s hodností majora. Do Garthova tábora přijde Lapierre, kterého zná Garth z vojska, přinese konzervy broskví a chce, aby s ním Garth odjel za Antonem Reichem. Garth jede a zjistí, že Reich žije v luxusu obklopen uměním. Reich má pro Gartha práci, chce další umělecké předměty, které se nacházejí v nejlépe střeženém sídle s názvem Vincentova usedlost. Garth nemůže nabídku odmítnout, neboť jeho odměnou je jídlo i léky pro jeho tábor. Garthovi jsou k dispozici další vojáci včetně Lapierra, s nímž se Garth nemá moc v lásce. Garth se s dalšími členy týmu, Hernandézovou, Kingem, Abershawem a Lapierrem vydává do usedlosti. V usedlosti jsou provázeni hologramem Dianou, která je zároveň šéfem bezpečnostních opatření a neustále je nabádá, aby odešli. Sídlo je navíc chráněno kybernetickými bojovníky a záhy tým přijde o Abershawa a Hernandézovou.

Garth s Lapierrem a Kingem se dostanou až k litinovým vratům, za nimiž je ukryto energetické centrum. Zatímco Garth odpočívá, Lapier s Kingem pracují na otevření dveří a sotva je otevřou, Lapier Kinga omráčí. Hologram Diana vzbudí Gartha při čemž mu oznámí pravý důvod toho, proč sem byli posláni. Anton Reich je chamtivý a sabotoval Vincentův vynález. Vincent vytvořil mikroorganismy, přenosné semeny a ty, když se rozpráší do ovzduší, jsou schopné do deseti let znovu obnovit ozónovou vrstvu. Garth ví, že Reich vynalezl organickou náhražku jídla a proto nechce dopustit vypuštění organismů do ovzduší, na obnovu Země. Garth nakonec vyhraje boj s Lapierrem, získá ovladač a na pokraji smrti vypustí organismy do ovzduší. Diana nechce, aby ji Garth opustil a udělá s ním to samé, co udělal Vincent s ní, aby spolu mohli být dál, i když jen virtuálně….

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Encrypt
Svět se propadl do horoucích pekel... Píše se rok 2068. Válka a série ekologických katastrof zpustošily povrch planety Země. Z ozonové vrstvy zbyly jen cáry, krajinou se prohánějí cyklony o velikosti Brazilie. Ti, co přežili bojují o potravu, kanibalismus je na denním pořádku. J. T. Garth, bývalý důstojník Mariňáků, a hrstka nejvěrnějších vedou předem prohraný zápas o přežití. Gartha si najme nejbohatší muž světa, aby pro něj zachránil cenné památky, jež jsou ukryty na nedalekém panství. Za odměnu Garth obdrží dostatek potravin a léků pro sebe a své muže. Garth sestaví jednotku bojovníků, jež mu má pomoci přejít přes největšího nepřítele - Encrypt - bezpečnostní systém. Příliš pozdě si Garth uvědomí, že to, co prožívali venku, bylo rájem ve srovnání s peklem, které je čeká uvnitř.
(oficiální text distributora)


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

24 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Historie SS

12:20 - 13:15

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:35

29 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:30 - 13:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Reklama