reklama
 
ohodnotit

Eloise a Vánoce [TV film]

Eloise at Christmastime

Další název:
Šibalka Eloise a Vianoce
Žánr:
Země:
Rok:
2003
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Eloise a Vánoce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2011
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2011
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.10.2009
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2009
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2017
Misha87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2011
Punta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2010
gabi.design
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2010
Vendulasvar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33332minih33332Pupendo (2003) 
Pupendo n
minih48709minih48709Sherlock Holmes: Znamení čtyř (1987) [TV film] 
The Sign of Four n
minih6105minih6105Desátý muž (1988) [TV film] 
The Tenth Man n
minih49995minih49995Honba na muže (1964) 
La chasse à l'homme n
minih43027minih43027Terkel má problém (2004) 
Terkel i knibe n
minih149310minih149310Santův malý pomocník (2015) 
Santa's Little Helper n
minih12001minih12001Manželství na úvěr (1936) 
Manželství na úvěr n
minih37053minih37053Africké sloní království (1998) 
Africa's Elephant Kingdom n
minih67831minih67831Ozvena temnoty (1987) [TV film] 
Echoes in the Darkness n
minih83098minih83098Svatá čtveřice (2012) [2k digital] 
Svatá čtveřice n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

65.4 % (13)
6   - curil
5   - Agostino
7   - 261972
8   - rimeon
6   - Obivan
6   - sofry
1   - iqtiqe
7   - Samanta
8   - tomasonula
10 - Misha87
6   - Punta
5   - gabi.desig
10 - Vendulasva
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275828
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Baron Prášil (1961)

URČITĚ PODÍVAT

Baron Prášil
1. přínos filmu pro diváka:   film přináší výlet na   křídlech fantazie,   nejlepší zpracování   příběhů Barona   Prášila
2. přínos filmu více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.277/0.243