reklama
 
ohodnotit

ELFilm

Rok:
2001
Délka:
20 minut
Premiéra v ČR:
10.11.2001
„Minimalistický portrét maximální lásky.“

Celkové hodnocení filmu ELFilm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2015
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2008
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2012
LilySue
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2013
ance89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15987minih15987Pobočník Jeho Výsosti (1933) 
n
minih24728minih24728Tajemství staré půdy (1984) 
Tajna starog tavana; Tajemství staré půdy n
minih27130minih27130Přeber si to! (1999) 
Analyze This n
minih37866minih37866Ďáblové (2002) 
Les diables n
minih11659minih11659Lucie, postrach ulice (1984) 
Lucie, postrach ulice n
minih4939minih4939Carmen (1983) 
Carmen n
minih54315minih54315Fišpánská jablíčka (2008) [TV film] 
Fišpánská jablíčka n
minih14189minih14189Neviditelný na útěku (1992) 
Memoirs of an Invisible Man n
minih5617minih5617Četník v New Yorku (1965) 
Le Gendarme a New York n
minih25086minih25086Stopy ve sněhu (1997) 
Smila's Sense of Snow; Fräulein Smillas Gespür für Schnee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
5   - Agostino
10 - mary.charl
10 - strougy
8   - tempuss
9   - LilySue
9   - ance89
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Něco divokého (1986)

Něco divokého
Tak thriller to není spíš   mix komedie, krimi a road   movie, ale i tak dnes už to   tak nezabaví (neosloví) ano   herci jsou krásní a mladí, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.188/0.149