reklama
 
ohodnotit

El Condor

Rok:
1970
Délka:
102 minut
„Uprchlý vězeň se spojí s bandou potulných Apačů pod vedením náčelníka Santany. Společně chtějí získat poklad v podobě zlatých cihel, který je schovaný v přísně střežené pevnosti...“

Celkové hodnocení filmu El Condor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2008
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2013
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2008
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
METALIK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2008
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39519minih39519Tábor Černého delfína (1966) 
Tábor Černého delfína n
minih36330minih36330Tmavě červená (1975) 
Profondo Rosso n
minih25176minih25176Postav dom, zasaď strom (1979) 
n
minih44048minih44048Africké slunce (2003) [TV film] 
Das Licht von Afrika n
minih8485minih8485Honzíkova cesta (1956) 
Honzíkova cesta n
minih28478minih284782001: Vesmírná prda (2000) 
2001: A Space Travesty n
minih8938minih8938Chladná ocel (1987) 
Cold Steel n
minih32736minih32736Kašlu na lásku (2003) 
Down With Love n
minih39567minih39567Aladin - Jaffarův návrat (1994) 
The Return of Jafar n
minih52698minih52698Světáci (1965) 
Un grand seigneur: Les bons vivants n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
6   - pataamat
6   - Edward52
6   - Agostino
7   - Bara.40
7   - R.RICKIE
10 - killy
8   - svecpetr
6   - zepo
7   - rosta12
8   - mrakoslap
7   - andriy
7   - Miloš11
8   - tvo
3   - Kloby
8   - METALIK
6   - El_Indio
8   - ortos1
6   - banik
2   - jjano

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

74 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Koňský den po mongolsku

13:05 - 13:45

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:05

49 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:30

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137137

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Inspektor Max (2018) [TV seriál]

Extra hloupost

Inspektor Max
Nedívejte se, nehledejte   souvislosti, neviděl jsem   strašnější slátaninu.   Dlouho jsem nepsal žádný   koment, ale toto mě urazilo a   více >

Autor: thefj | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.152/0.115