Zari
ohodnotit

Kapitán Trueno a Svatý Grál

El Capitán Trueno y el Santo Grial

Další název:
Captain Thunder; Kapitán Hrom a Svätý grál
Rok:
2011
Délka:
111 minut

Obsah filmu Kapitán Trueno a Svatý Grál

 
Dobrodružný příběh se odehrává v 12.století. Potulný rytíř putuje světem, doprovázen věrnými přáteli Crispinem a Goliátem a bojuje proti nepspravedlnosti. Během třetí křížové výpravy v Palestině kapitán Trueno najde v žaláři pevnosti umírajícího křesťana jménem Juan de Ribera, který mu svěří tajnou misi. Má vrátit do Španělska kalich, který byl ukraden na objednávku před tisíci lety. Je to podle něj Svatý grál. Trueno spolu s jeho nerozlučnými přáteli Crispinem a Goliátem a vikinskou princeznou Sigrid budou muset čelit zlému feudálnímu pánovi a jeho černým "ďáblům", kteří terorizují obyvatele dolního Aragonu.

JOJ

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.capitantruenoyelsa...
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kapitán Trueno a Svatý Grál >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.11.2018
Co všechno lze nacpat do dobrodružného   historického filmu? Trueno je takovým hybridem,   ve kterém lze najít vikingskou princeznu a také   křižáky na výpravě do Svaté země a zpět ve   službách anglického krále. Že je to změť   různých ras, to je už jaksi samo sebou.   Scénář k příběhu je na úrovni televizních   filmů pro děti z prvního stupně základní   školy. Nesmyslný a naivní. Herci jsou ve svých   rolí celkem obstojní, až na ruskou herečku se   širokým úsměvem. Jediné, co v mých očích   obstojí, je bohatá výprava a exteriéry, i   když hrady jsou všechno zříceniny. V době   budování a rozvoje panských sídel na hradech   (13. století) trochu zarážející, zřejmě pro   filmaře drahý nájem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kapitán Trueno a Svatý Grál (2011)Kapitán Trueno a Svatý Grál (2011)Kapitán Trueno a Svatý Grál (2011)Kapitán Trueno a Svatý Grál (2011)
Reklama