reklama
 
ohodnotit

Edice druhá světová válka [DVD]

La segunda guerra mundial

Další název:
Edícia druhá svetová vojna
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Edice druhá světová válka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2011
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2011
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2015
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10055minih10055Každá koruna dobrá (1961) 
n
minih61747minih61747Dokonalý muž (2005) 
L'uomo perfetto n
minih37857minih37857Boj (2003) 
Struggle n
minih16915minih16915Predátor (1987) 
Predator n
minih41078minih41078Hádanice (1990) [TV inscenace] 
Hádanice n
minih39873minih39873Pilát Pontský (1961) 
Ponce Pilate n
minih20056minih20056Swannova láska (1984) 
Un Amour De Swann n
minih27890minih27890Kluci nepláčou (1999) 
Boys Don't Cry n
minih56249minih56249Sedm epoch rocku (2008) [TV cyklus] 
Seven Ages of Rock n
minih40829minih40829Oko 3 (2005) 
Gin gwai 10 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.7 % (11)
9   - cicis
8   - Lienocka22
10 - satyr
9   - R.RICKIE
6   - radegaster
7   - Kycky
8   - sluníčko
8   - fidelio
10 - Chroust-Sp
7   - Andy789
9   - kejtl

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

15 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

10 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.202/0.163