ohodnotit

Dvojitý úder

Double Trouble

Další název:
Dvojitý problém (SK)
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Dvojitý úder

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.12.2016
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2008
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.6.2014
patrikracz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
Lumirbeier
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2008
maznax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32302minih32302Mariah Carey - Around The World (1999) 
Mariah Carey - Around The World n
minih41990minih41990Láska mezi superstar (2003) 
From Justin to Kelly n
minih38735minih38735Superprohnilí (2003) 
Ripoux 3 n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih45161minih45161Bolkoviny (1997) [TV pořad] 
n
minih53256minih53256Largo Winch (2008) 
Largo Winch n
minih45955minih45955Komisař Moulin (1976) [TV seriál] 
Commissaire Moulin n
minih37663minih37663Delfín Filík (1990) [TV seriál] 
Delfín Filík n
minih10791minih10791Maso a krev (1985) 
Flesh + Blood n
minih31806minih31806Poslední pevnost (2001) 
The Last Castle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (9)
6   - ignac1
7   - satyr
5   - R.RICKIE
9   - bolzanos
5   - Mr.Kluzo
5   - DJRoccoiNc
7   - patrikracz
5   - Lumirbeier
6   - maznax

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

09:00 - 09:45

40 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:00 - 09:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:10 - 09:45

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154596
Osobností: 640019
Fotografií: 588861
Plakátů: 279990
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Echt gold (2019) [TV epizoda]

Echt gold
Pořád jsem čekal, kdy se to   zlomí a seriál bude   zajímavý jako první série,   ale díl od dílu jde kvalita   dolů a pokračování mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

Den nezávislosti: Nový útok (201...

Den nezávislosti: Nový útok
Je mně těžko se o tomto   braku vůbec bavit.
Můj syn   ( mimochodem, adept na   režiséra ) se mně zeptal,   jestli si z nás tvůrci   tohoto více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 1 / 10

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.226/0.194