ohodnotit

Dvojitý cíl

Breaking Point

Další název:
Double Suspicion
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
92 minut
„Kdo zastaví úchylného vraha?“

Celkové hodnocení filmu Dvojitý cíl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.12.2007
tarzanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15114minih15114Ostrov pokladů (1985) 
Treasure Island n
minih96304minih963047 krabic (2012) 
7 Cajas n
minih69241minih69241Vyvolení (1981) 
The Chosen n
minih11538minih11538Lojzička (1936) 
n
minih48013minih48013Detektiv Monroe (2005) [TV film] 
Class of '76 n
minih82231minih82231Ariella (1980) 
Ariella n
minih29168minih29168Bídníci (1978) [TV film] 
Les Miserables n
minih9046minih9046Chyťte ho! (1995) 
Get Shorty n
minih87904minih87904Freud - tajná vášeň (1962) 
Freud n
minih113285minih113285Pohádkář (2014) [2k digital] 
Pohádkář n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (9)
8   - curil
5   - LenC2
4   - catamount
7   - Charlie35
5   - R.RICKIE
9   - oulisna
5   - jambroz58
2   - fidelio
6   - tarzanek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166449
Osobností: 661137
Fotografií: 647929
Plakátů: 311689
Obsahů a biografií: 153189

Poslední komentáře

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Rogue One: Star Wars Story
Příběh je zařazen jako   vedlejší linie hlavní řady   Star Wars, konkrétně krátce   před epizodu IV (tedy první   natočený díl ságy Star   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Belmondo (2016) [TV film]

Belmondo
Z mého pohledu velkého   fanouška Jean-Paula Belmonda   jde opravdu o vynikající   dokument. Zajímavý   komentář je vyvážený   glosovaním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo: Poslední krev
Já mám rád všechny díly   Ramba, je to jednoduchý a má   to šťávu. Poslední dva   díly, nám díky jiné době,   poskytují i docela dost   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 10 / 10

Instalatér z Tuchlovic (2016)

Instalatér z Tuchlovic
Bohužel se zase musím   uchýlit ke krátkému   komentáři. Nechci se stále   opakovat ale českým   komediím z poslední dekády   se neumím ani více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Rodinný film (2015)

Rodinný film
Tohle "drama" mne zanechalo   ledově chladným a   znuděným. Nevím přesně v   čem je třeba hledat   avizovaný talent režiséra   Olmo Umerzua ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.309/0.297