';
ohodnotit

Dvojitý cíl

Breaking Point

Další název:
Double Suspicion
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
92 minut
„Kdo zastaví úchylného vraha?“

Celkové hodnocení filmu Dvojitý cíl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.12.2007
tarzanek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5460minih5460Čekej do tmy (1967) 
Wait Until Dark n
minih115887minih115887Vánoční srdce (2012) [TV film] 
The Christmas Heart n
minih61275minih61275Decentní návrh (2006) [TV film] 
A Decent Proposal n
minih11982minih11982Manžel kadeřnice (1990) 
Le mari de la coiffeuse n
minih42528minih42528Dva podobní (1983) 
Two of a Kind n
minih46441minih46441Santa se žení (2005) [TV film] 
Meet the Santas n
minih35736minih35736Takové milování (1962) 
A Kind of Loving n
minih107042minih107042The Sex Thief (1974) 
The Sex Thief n
minih67284minih67284Neznámí hrdinové (2008) [TV cyklus] 
Neznámí hrdinové n
minih54831minih54831Les caïds (1972) 
Les caïds n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (9)
8   - curil
5   - LenC2
4   - catamount
7   - Charlie35
5   - R.RICKIE
9   - oulisna
5   - jambroz58
2   - fidelio
6   - tarzanek

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

38 minut již uběhlo
143 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

05:59 - 08:30

38 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně

05:55 - 08:15

42 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:15 - 07:00

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183593
Osobností: 688032
Fotografií: 735690
Plakátů: 354521
Obsahů a biografií: 169004

Poslední komentáře

Watcher (2022)

PROCESOR!

Watcher
Čekal jsem od toho víc. Za   mě to zpočátku byla   nevýslovná nuda s hlavní   hysterkou, co všude viděla   úchyláky jen se někam   pohnula. více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení