Zari
ohodnotit

Dvojí vyšetřování [TV film]

Double enquête

Žánr:
Země:
Rok:
2010
Délka:
100 minut
„Stopy dávného zločinu nalézají horolezci vysoko ve skalách.“

Komentáře k filmu Dvojí vyšetřování

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2013
Už jsi to viděl, chlapečku?
Dvoudílný kriminální   příběh diváka přivádí   do jednoho francouzského   kraje poblíž Marseille.   Krajinu zdobí různé skály,   které rádi zdolávají   horolezci. A jednou při   takovém výstupu se v jedné   horské skulině najde kostra.   Ta kostra patří zmizelé   mladé dívce a k této   kostře dělají společnost   ještě další celé kostry.   Celkem tam najdou čtyři   mrtvolky. Anebo pět?

Vyšetřování se   ujímá mladá komisařka   Beatrice Costesová Vůbec   detektiva nepřipomíná a   chvílemi má člověk pocit,   že si tvůrci kriminálky   trochu popletli žánry a   bruslí do naivní červené   knihovny. Její dedukce jsou   rychlé a postrádají   logický pochod, jak k nim   došla. Pátrání bere   příliš osobně neb se jí   to celé týká víc, než si   kdo myslí. V průběhu děje   dochází k pár   dopředuodhadnutelným   překvapením.

Kriminálkám někdy   sluší trochu vtipu. Zde se o   něj také pokoušejí. S   napětím je to už slabší.   Pachatele v podstatě známe   už brzy a zápletky a   honičky z filmu nějaký   napínák nezajistí.

Hlavní hrdinka   stále prudí svého mladého   kolegu, který na ní může   oči nechat. Nakonec tento   dvoudílný příběh dopadne   dobře. Je to zajímavý   doplněk na letní dny. Ale   už jsem viděl lepší   vícedílné kriminálky, než   je Dvojí vyšetřování.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - nevysílá se

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

05:10 - 05:30

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

2 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama