reklama
 
ohodnotit

Dvě minuty varování

Two Minute Warning

Další název:
Two-Minute Warning; Dvouminutové varování / Odpočítávání smrti
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
115 minut
„91.000 lidí. 33 výstupních branek. Jeden ostřelovač... Psychopat ohrožuje obyvatele Los Angeles!“

Celkové hodnocení filmu Dvě minuty varování

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2013
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2012
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2016
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
irm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57597minih57597Modrá krev (1995) [TV inscenace] 
Modrá krev n
minih27679minih27679Konec světa (1999) 
End of Days n
minih22792minih22792Vrať se do hrobu! (1989) 
n
minih37200minih37200Ginostra - mafie nespí, mlčí (2002) 
Ginostra n
minih43962minih43962Očistná lázeň (1972) 
Očistná lázeň n
minih37934minih37934Maléry pana účetního (1980) 
Fantozzi contro tutti n
minih64555minih64555Zkouška (2009) 
Exam n
minih64816minih64816Turné (2010) 
Tournée n
minih11232minih11232Lebkouni (1989) 
Alien Nation n
minih56830minih56830Těžká rozhodnutí (2010) 
Extraordinary Measures n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
9   - curil
7   - cicis
5   - hvezdyn
7   - Kycky
10 - bolzanos
7   - tvo
4   - irm

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

16 minut již uběhlo
134 minut zbývá do konce

ČT2 - Za mříže!

02:20 - 02:45

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:00 - 02:40

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.277