ohodnotit

Dvě esa [TV film]

Another Pair of Aces: Three of a Kind

Další název:
Pair of Aces; Poslední trumf
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Dvě esa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2018
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2009
PivojED
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.5.2009
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45909minih45909Cesta k ráji (1978) 
Paradise Alley n
minih105517minih105517Želvy Ninja (2014) [2k digital] 
Teenage Mutant Ninja Turtles n
minih32846minih32846Dvojník (2000) 
Auggie Rose n
minih20085minih20085Synové hor (1956) 
n
minih42345minih42345Zlatá horečka na Klondiku (1980) 
Klondike Fever n
minih31972minih31972Včera narození (1950) 
Born Yesterday n
minih9344minih9344Jakubův žebřík (1990) 
Jacob's Ladder n
minih26420minih26420Čert nespí (1956) 
n
minih112076minih112076Výhled odsud (2009) 
Mending Fences n
minih45430minih45430Garfield šokuje (2007) [Video] 
Garfield Gets Real n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 % (9)
8   - curil
7   - Erkul
5   - R.RICKIE
7   - Kycky
10 - oulisna
8   - Johnny1
8   - renod
3   - PivojED
9   - TAMTAM

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov (2000) [TV cyklus]

05:30 - 06:00

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:15 - 06:10

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

145 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.329/0.297