reklama
 
ohodnotit

Dvanáct

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
30.10.1964

Celkové hodnocení filmu Dvanáct

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.7.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2011
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2010
Maresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23473minih23473Smuteční host (1996) 
The Pallbearer n
minih15432minih15432Papírový měsíc (1973) 
Paper Moon n
minih66401minih66401Nádech (2010) 
Inhale n
minih72542minih72542Smrtící včely (2008) [TV film] 
Die Bienen - Tödliche Bedrohung n
minih64400minih64400Orel Deváté legie (2011) 
The Eagle n
minih6784minih6784Dotek medusy (1978) 
The Medusa Touch n
minih9357minih9357Jan Hus (1954) 
Jan Hus n
minih141582minih141582Octavia (1984) 
Octavia n
minih13353minih13353Na ostří nože (1997) 
The Edge n
minih157896minih157896Masakr (1989) 
Massacre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
5   - hvezdyn
6   - melakara
10 - miroslav22
9   - zsuzsanna
8   - Maresi

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Kardinál Josef Beran

17:15 - 18:15

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149218
Osobností: 630255
Fotografií: 569286
Plakátů: 270318
Obsahů a biografií: 137144

Poslední komentáře

Usmívej se, lásko má (1995) [TV ...

Usmívej se, lásko má
Podařený televizní film   režiséra Jaroslava Dudka a   scénáristy Františka   Pavlíčka na motivy povídky   Vladislava Vančury navodí   laskavou více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Lehká agitka českému   průmyslu, ale dá se to   překousnout. Hlavně tu je   spousta hlášek, které již   zlidověly.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Trabantem Jižní Amerikou (2014) ...

Trabantem Jižní Amerikou
Od té doby, co má Pribáň   patent na rozum, tak mi tím i   jeho zážitky silně   znechutil. Asi by bylo dobré   ke všemu se "demokraticky"   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Godless (2017) [TV minisérie]

Godless
Počátek je fajn. Pokud   někomu nevadí, že místy   pokulhává střih a sem tam   se zapomnělo na hlídání   detailů a že někdy je to   poněkud více >

Autor: naineko | Hodnocení: 5 / 10

Štiky (2018) [TV pořad]

Další

Štiky
zcela zbytečná reality   show... Tentokrát nám   ukazuje v celé její   "kráse", rodinu Štikových i   s jejími odnožemi.
Tak jako   má více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.305/0.272