reklama
 
ohodnotit

Dva ohně

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
17.2.1950

Celkové hodnocení filmu Dva ohně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.1.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.4.2017
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2017
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.6.2017
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2008
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54699minih54699Piknik u cesty (1955) 
Picnic n
minih14964minih14964Ona brání vlast (1943) 
Ona zaščiščajet rodinu n
minih120499minih120499The Image (1975) 
The Image n
minih12697minih12697Mnoho povyku pro nic (1993) 
Much Ado About Nothing n
minih7960minih7960Grand Canyon (1991) 
Grand Canyon n
minih45788minih45788Závod o velkou cenu (1979) 
Nacionalna klasa n
minih43199minih43199O princezně se zlatým lukem (2002) [TV inscenace] 
O princezně se zlatým lukem n
minih49765minih49765Půlnoční vlak (2008) 
The Midnight Meat Train n
minih36827minih36827Rozverná mládež (2003) 
Bright Young Things n
minih12343minih12343Město žen (1980) 
La Cite Des Femmes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - curil
5   - hvezdyn
7   - Misantrop
4   - melakara
1   - Xpojntman
10 - dederon
6   - rosta12
4   - Warden
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.464/0.43