reklama
 
ohodnotit

Dva ohně

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
17.2.1950

Celkové hodnocení filmu Dva ohně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.1.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.4.2017
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2017
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2008
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32389minih32389Babička je ráda (1978) [TV inscenace] 
Babička je ráda n
minih60748minih60748Vidiny (1972) 
Images n
minih63386minih63386Deep End (1970) 
Deep End n
minih6269minih6269Dick Tracy (1990) 
Dick Tracy n
minih39458minih39458Finty Dicka a Jane (2005) 
Fun with Dick and Jane n
minih40188minih40188Goro, bílý pes (1979) [TV seriál] 
Ôgon no inu n
minih38708minih38708Obchodník se smrtí (2005) 
Lord of War n
minih49785minih49785Vyhazovači (2008) 
Clubbed n
minih45707minih45707Ženská záležitost (1988) 
Une affaire de femmes n
minih51227minih51227Salt a Pepper (1968) 
Salt & Pepper n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
3   - curil
5   - hvezdyn
7   - Misantrop
4   - melakara
10 - dederon
6   - rosta12
4   - Warden

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

16:25 - 17:15

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy: Za lidojed...

16:55 - 17:20

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144277
Osobností: 614993
Fotografií: 539010
Plakátů: 257979
Obsahů a biografií: 132116

Poslední komentáře

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Nepřemožitelný (2006)

Dobrý počin

Nepřemožitelný
Nemám ráda ani americký   fotbal, ani filmy podle   skutečnosti (protože   nesnáším špatné konce-na   ty mi bohatě stačí život),   ale tento více >

Autor: blondataXena | Hodnocení: 9 / 10

V pasti (1956) [TV inscenace]

V pasti
Že půlhodinový příběh   byl natočen již v roce 1956   a je to poutavé, díky   bravurním herectvím krásné   Medřické, zajímavého   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.447/0.416