';
ohodnotit

Dva na lásku

Twogether

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
26.3.1993
„Příběh vášnivé lásky dvou mladých lidí, kteří neumějí žít jeden bez druhého, ale spolu žít také nedokážou.“

Celkové hodnocení filmu Dva na lásku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
tomdoyle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.12.2006
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
smooth
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2446minih2446A kdo je vinen? (1971) 
Neobchodimijat grešnik n
minih60004minih60004Bratři a sestry (2006) [TV seriál] 
Brothers & Sisters n
minih73649minih73649Nevěstinec (2011) 
L'Apollonide - souvenirs de la maison close n
minih65256minih65256Champions (2009) 
Champions n
minih29660minih29660Hele, vole, kde mám káru? (2000) 
Dude, where's My Car? n
minih23616minih23616Zardoz (1974) 
Zardoz n
minih41921minih41921Bezva prachy (2005) [TV film] 
Cool Money n
minih19587minih19587Star Trek: Nová generace (1987) [TV seriál] 
Star Trek: The Next Generation n
minih42172minih42172Souhvězdí Velké medvědice (1998) [TV hra] 
n
minih9622minih9622Jestřábí moudrost (1989) 
Jestřábí moudrost n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (7)
7   - vojtam
7   - satyr
5   - Rendys
7   - Zdenek13
9   - tomdoyle
7   - hrdyivan
10 - smooth
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183516
Osobností: 687869
Fotografií: 735358
Plakátů: 354259
Obsahů a biografií: 168896

Poslední komentáře

Pearl (2022)

Pearl
Železo sa kuje, dokiaľ je   horúce, a tak po tohtoročnom   X Ti West toho istého roku   dodáva aj prequel Pearl. A   opäť je to kus poriadnej, a více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Hrdina má strach (1965)

Hrdina má strach
Jaroslav Dietl ve své   divadelní hře „Nehoda“   pojal po generace typickou   pracovněprávní vlastnost a   tím je strach. Vlastnost,   která je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

The Veteran (2011)

The Veteran
Tak tohle je s bídou   průměrné akční béčko   britské provenience. Nezaujme   ani scénář, který podává   mnohokrát obehraný a tudíž   velmi více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Oko v oblacích (2015)

Oko v oblacích
Tak tohle je typický případ   lavinovitě nadhodnoceného   filmu...Pan režisér tady asi   zkoušel co vydržíme. Film   zkoukněte jen pokud chcete více >

Autor: jmokr | Hodnocení: 4 / 10

Pink Floyd: High Hopes (1994) [V...

V pozadí zvon

Pink Floyd: High Hopes
Absolútny vrchol. Máloktorá   kapela dokáže odísť na   vrchole síl a so svojim opus   magnum. "The Division Bell" je   ich vrcholné dielo,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení