reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dům II.

House II: The Second Story

Další název:
Dům 2
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Dům II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.11.2008
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2011
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2012
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2017
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2008
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33663minih33663Zkouška věrnosti (2001) 
Tempted n
minih23556minih23556Zámek Gripsholm (1963) 
Schloss Gripsholm n
minih6751minih6751Dopis (1940) 
The Letter n
minih2751minih2751Alamo (1960) 
The Alamo n
minih35341minih35341Bláznivý šaman (2001) 
Mr. Bones n
minih34932minih34932Láska na druhý pokus (2004) 
If Only n
minih65948minih65948Mr. Johnson (2008) [Video] 
The Wrong Mr. Johnson n
minih24502minih24502Naivka se čtyřiceti dětmi (1957) 
Le naif aux 40 enfants n
minih31854minih31854Muž z Ria (1964) 
L'homme de Rio n
minih31066minih31066Americký ocásek (1986) 
An American Tail I n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dům IV. (1991)

 Dům IV. (1991)
Dům IV. n
House IV.
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Lewis Abernathy

(pokračování)

Dům III (1989)

 Dům III (1989)
Dům III n
House III: The Horror Show
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: James Isaac, David Blyth

(pokračování)

Dům (1986)

 Dům (1986)
Dům n
House
Žánr: komedie / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Miner

(pokračování)

Hodnocení filmu

71.7 %
7   - curil
7   - Prasoid
7   - Agostino
5   - R.RICKIE
9   - Faustka
8   - smíšek
8   - oulisna
7   - 151974
6   - ASPHALT
6   - Antonin_Ve
6   - Romca75
10 - Nik

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

44 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

49 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602791
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.44