reklama
 
ohodnotit

Duhový luk [TV seriál]

Łuk tęczy

Rok:
1972
Délka:
50 minut, 13x50min
„Televizní seriál odehrávající se ve Vysokých Tatrách na hranicích mezi Československem a Polskem.“

Celkové hodnocení filmu Duhový luk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.1.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2010
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2014
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2016
vycpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2011
milicent1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih130464minih130464Zázračné kouzlo (2015) 
Strange Magic n
minih56808minih56808Hezké vstávání (2010) 
Morning Glory n
minih59368minih59368Katia (1938) 
Katia n
minih91468minih91468Stín smrtihlava (2012) [TV film] 
Stín smrtihlava n
minih107236minih107236Skrytá zlost (2013) 
Bottled Up n
minih37156minih37156Příběh žraloka (2004) 
Shark Tale n
minih18350minih18350S tebou mě baví svět (1983) 
S tebou mě baví svět n
minih74117minih74117Neobyčejné životy (2009) [TV cyklus] 
Neobyčejné životy n
minih25302minih25302Iba deň (1988) 
Iba deň n
minih134710minih134710Zločin v Polné (2016) [TV minisérie] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
4   - curil
6   - jarda53
7   - green-tea
7   - payo1555
6   - Faye
8   - melakara
7   - Milicent
8   - sakro
8   - biokys
10 - Tnegad
6   - vycpi
5   - milicent1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.491/0.455