reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Druhý nejlepší

Second Best

Další název:
Ten nejlepší
Rok:
1993
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
11.5.1995
„Příběh svobodného a osamělého muže, který se snaží dokázat, že právě on je ten nejlepší pro adopci malého chlapce“

Celkové hodnocení filmu Druhý nejlepší

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2005
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65168minih65168Pokoj s výhledem na moře (1977) 
Pokój s widokiem na morze n
minih4918minih4918Un complicato intrigo di donne, vicoli e delitti (1985) 
Un complicato intrigo di donne, vicoli e delitti n
minih120105minih120105Nebe existuje (2014) 
Heaven Is for Real n
minih8072minih8072Hanussen (1988) 
Hanussen n
minih24696minih24696Stíhán a podezřelý (1978) 
n
minih15457minih15457Park Gorkého (1983) 
Gorky Park n
minih47014minih47014Moje nejmilejší žena (1940) 
My Favorite Wife n
minih74442minih74442Starožitníkův krám (1980) [TV inscenace] 
n
minih11361minih11361Létající oko (1982) 
Blue Thunder n
minih76854minih76854Večerní slunce (2009) 
That Evening Sun n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 %
7   - curil
6   - Agostino
10 - AGAMEMNON
6   - Rendys
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.79/0.761