Zari
ohodnotit

Druhý muž

The Other Man

Rok:
2008
Délka:
90 minut
„Podvedený manžel může mít pro svého soka jen jediný trest...“
Popis / Obsah / Info k filmu Druhý muž
Šéf britské softwarové firmy Peter (Liam Neeson) žije ve šťastném manželství s návrhářkou módní obuvi Lisou (Laura Linney). Poté, co předčasně zemřela na rakovinu, však zděšený Peter náhodou zjistí, že žena měla milence jménem Ralph. Od té chvíle je posedlý myšlenkou na to, jak záhadného muže vypátrat a zabít. Podaří se mu podle odesílaných e-mailů odhalit jeho celé jméno a adresu. Ralph (Antonio Banderas) je uhrančivý španělský elegán, který pobývá v Itálii. Peter se s ním začne inkognito setkávat v šachové kavárně a během "přátelských" rozhovorů vyslechne všechny detaily o Lisině nevěře. Zjistí i něco navíc, totiž že Ralph oblouznil Lisu s pomocí lží. Vystupuje sice jako zcestovalý boháč, avšak ve skutečnosti je to obyčejný uklízeč, který se může pochlubit jen dluhy a kriminálem...

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Druhý muž
Peter (Liam Neeson) a Lisa (Laura Linney) žijí léta v pevném manželském svazku. Najednou Peter zjišťuje, že Lisa dostává e-maily a textovky od jakéhosi Ralpha (Antonio Banderas) - muže, o jehož existenci neměl ani tušení. Peterova posedlost neznámým rivalem se stupňuje a on se zraněný a plný touhy po pomstě vydává navzdory radám své dcery Abigail (Romola Garai) do Milana. Tam chce najít tajemného Ralpha a odhalit pravdu o jeho vztahu s Lisou.

Druhý muž je drama o milostném trojúhelníku, který ovšem rozhodně nekopíruje klasickou šablonu této zápletky. Příběh zkoumá podstatu žárlivosti, bolest ztráty i krásu odpuštění.

Zdroj: distributor DVD


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

22:40 - 23:04

6 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Kaskadérky

21:50 - 22:55

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

22:20 - 22:55

26 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:45 - 22:55

61 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama