reklama
 
ohodnotit

Droga

Dope

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Droga

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2007
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2012
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.6.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
scorpiontom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.6.2009
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.10.2006
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2007
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57497minih57497Veronika se rozhodla zemřít (2009) 
Veronika Decides to Die n
minih67876minih67876127 hodin (2010) 
127 Hours n
minih38015minih38015Looney Tunes: Hvězdný tým 2 (1996) 
Looney Tunes: All Stars 2 n
minih44941minih44941Láďo, ty jsi princezna! (1979) [TV inscenace] 
Láďo, ty jsi princezna! n
minih46497minih46497Gabriel: Anděl pomsty (2007) 
Gabriel n
minih8178minih8178Hellraiser (1987) 
Hellraiser n
minih116869minih116869Bony a klid 2 (2014) [2k digital] 
Bony a klid 2 n
minih38816minih38816Krása na zabití (1999) 
Drop Dead Gorgeous n
minih68758minih68758Válka bohů (2011) 
Immortals n
minih44083minih44083Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (1971) [TV seriál] 
Mézga Aladár Különös Kalandjai n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.1 %
5   - georginaa
6   - vojtam
4   - vlk1410
3   - Snura
7   - oulisna
4   - scorpionto
6   - rosta12
5   - zazrakpave
4   - sluníčko
5   - JANAKA
5   - ulunka2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539249
Plakátů: 258066
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.273/0.238