reklama
 
ohodnotit

Drákula AD 1972

Dracula AD 1972

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Drákula AD 1972

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2016
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2009
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.5.2014
75264811
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10326minih10326Knight Rider (1982) [TV seriál] 
Knight Rider n
minih27193minih27193Hi-Lo Country (1998) 
The Hi-Lo country n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih34290minih34290Úsměv Mony Lisy (2003) 
Mona Lisa Smile n
minih32896minih32896Dvě dívky a jeden muž (1997) 
Two Girls and a Guy n
minih32894minih32894Holka na roztrhání (2002) 
Sweet Home Alabama n
minih10205minih10205Keoma (1976) 
Keoma n
minih33252minih33252Ežo Vlkolinsky (1978) [TV inscenace] 
n
minih27324minih27324Černí muži umějí skákat (1996) 
Sunset Park n
minih25563minih25563Jmenuji se Joe (1998) 
My Name is Joe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - pataamat
6   - Lienocka22
7   - marci22
5   - Dex
9   - MetelskuBl
10 - 75264811
7   - Alfonc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147952
Osobností: 626659
Fotografií: 562501
Plakátů: 266820
Obsahů a biografií: 135796

Poslední komentáře

Stud (2011)

Stud
spíš než stud bych filmu   dala název CHLAD. Zajímavá   exkurze do života dvou   sourozenců..o děj v   podstatě nejde, zajímavé je   však více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a sedm trpaslíků (1937)

Pozoruhodný počin

Sněhurka a sedm trpaslíků
Krásná pohádka, natočená   před dávnou dobou, krásná   animace, která sice možná   může působit   kýčovitě,ale tdy tomutak   není. Američanům více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Blade Runner 2 (2017)

Blade Runner 2
BR2 jsem viděla dvakrát a   stejně si nejsem jistá,   jestli je to dobrý film nebo   ne (po prvním shlédnutí   jsem byla zklamaná, jako   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Řidič (2011)

Řidič
Gosling a Mulligan spolu   proste fungují... Hodný   psychopat,   GTOčko,krimizápletka -   všechno to bude znít   poměrně debilně, ale   dohormady namíchat to Refn   opravdu umí - atmosféra jako   víno.

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Jen Bůh odpouští (2012)

Jen Bůh odpouští
Nejprve jsem si vůbec nebyla   jistá, jestlise mi film   líbil, ale to je jedno -   důležitější je, že   zapůsobil a zanechal dojem.   Děj je v více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.119/0.087