reklama
 
ohodnotit

Drakova kletba

Curse of the Dragon

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Drakova kletba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2009
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.2.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2016
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2013
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2013
Riggs85
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2013
Franta69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.1.2013
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2014
traged
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2013
Bouchy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2013
list
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2014
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009
bouchac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63545minih63545Dům hrůzy (2006) 
Mustang Sally n
minih49524minih49524Blood Of a Poet (2007) 
n
minih43759minih43759San Antonio (2004) 
San-Antonio n
minih45619minih45619Trestanci (1991) 
Convicts n
minih66444minih66444Stellina válka (2009) 
Stella's oorlog n
minih36822minih36822Amen (2002) 
Amen n
minih77814minih77814Zbytek noci (2008) 
Il resto della notte n
minih46633minih46633Epidemie (1975) 
A Járvány n
minih95960minih95960Průkopnice (1973) [TV film] 
Pioneer Woman n
minih47246minih47246Nebezpečná posedlost (2002) [TV film] 
Obsessed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 % (18)
6   - SvoKar
6   - curil
7   - pataamat
9   - PORTER
7   - satyr
6   - cerfik
6   - R.RICKIE
7   - Kycky
8   - luan66
6   - kubik-duli
8   - Riggs85
1   - Franta69
7   - JJenda
8   - traged
10 - Bouchy
8   - list
8   - KATO77
10 - bouchac
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.306/0.266