reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Donaldova továrna na smích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2009
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2009
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2009
Rival
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2014
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2010
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39879minih39879Střílejte na Stanislava (1965) 
Pleins feux sur Stanislas n
minih43431minih43431Voodoo: Umění ďábla 2 (2005) 
Long khong n
minih43441minih43441Gilmorova děvčata (2000) [TV seriál] 
Gilmore Girls n
minih28720minih28720Akta X 15: Samantha (2000) [Video] 
The X Files : File 15 - Closure n
minih6503minih6503Dny zrady I., II. (1973) 
n
minih8204minih8204Herkules a ohnivý kruh (1994) [TV film] 
Hercules and the Circle of Fire n
minih43805minih43805Stopař (2007) 
The Hitcher n
minih45427minih45427Romance a cigarety (2005) 
Romance & Cigarettes n
minih3580minih3580Barbar Conan (1982) 
Conan the Barbarian n
minih3196minih3196Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) [TV seriál] 
Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
6   - pataamat
7   - vlk1410
7   - davidek
10 - satyr
6   - pepe15
7   - Rival
7   - Miloš11
7   - RaR
6   - vrub
6   - keddy

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdný prach (2007)

10:50 - 13:30

152 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

7 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.87/1.838