reklama
 
ohodnotit

Dokud nás smrt nerozdělí

Till The End Of The Night

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Dokud nás smrt nerozdělí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2006
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.4.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.3.2013
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2008
los_carlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49857minih49857Sny a skutečnost Hanzelky a Zikmunda (1997) 
n
minih31650minih31650Stříbrná paruka (2001) [TV seriál] 
Stříbrná paruka n
minih24697minih24697Stín kapradiny (1985) 
Stín kapradiny n
minih28828minih28828Snídaňový klub (1985) 
The Breakfast Club n
minih48265minih48265Cestující (2008) 
Passengers n
minih2909minih2909Americký ocásek 2 (1991) 
An American Tail: Fievel Goes West n
minih39617minih39617Souboj v Silver Creek (1952) 
The Duel at Silver Creek n
minih37168minih37168Třináctka (2003) 
Thirteen n
minih10326minih10326Knight Rider (1982) [TV seriál] 
Knight Rider n
minih15902minih15902Planeta Krull (1983) 
Krull n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (11)
7   - clara.bow
7   - georginaa
9   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - michal33
6   - rosta12
4   - jambroz58
4   - Stallone56
7   - Tominko
5   - los_carlos
6   - miki277

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

16 minut již uběhlo
134 minut zbývá do konce

ČT2 - Za mříže!

02:20 - 02:45

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:00 - 02:40

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.226/0.188