ohodnotit

Dobrodružství je dobrodružství

L´Aventure, c'est l'aventure

Země:
Rok:
1971
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství je dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2017
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63592minih63592Odvážný hřebec Archer (1985) [TV film] 
Archer n
minih8487minih8487Hop - a je tu lidoop (1977) 
n
minih49731minih49731Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu (1959) 
Hunde, wollt ihr ewig leben n
minih34094minih34094Ken Park (2002) 
Ken Park n
minih53875minih53875Otčím (2009) 
The Stepfather n
minih28114minih28114El Dorado (1966) 
El Dorado n
minih58601minih58601Ruské impérium III. (2003) 
Bednyj, bednyj Pavel n
minih25890minih25890Jack Frost (1998) 
Jack Frost n
minih54681minih54681Velké naděje (1946) 
Great Expectations n
minih41608minih41608Taneček přes dvě pekla (1982) [TV inscenace] 
Taneček přes dvě pekla n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (9)
6   - argenson
8   - Erkul
8   - Justik66
8   - Bara.40
8   - melakara
6   - K882
9   - phorsky1
5   - ceskytulak
5   - DIAWARA

TV Program

ČT1 - Příště budeme chytřejší, staro...

17:25 - 18:55

65 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři koťata

17:50 - 18:45

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

5 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

40 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168149
Osobností: 664755
Fotografií: 658943
Plakátů: 316610
Obsahů a biografií: 154899

Poslední komentáře

Puberťačka (2008)

Určitě

Puberťačka
nejsem cílová skupina pro   tento druh filmu, ale musím   uznat, že jsem se celkem   bavil. Jen škoda, že   příběh,události a konec   jsou naprosto   předvídatelné...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení