reklama
 
ohodnotit

Dobrodružství je dobrodružství

L´Aventure, c'est l'aventure

Země:
Rok:
1971
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství je dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56234minih56234Volejte řediteli (1994) [TV pořad] 
Volejte řediteli n
minih49549minih49549Nestanu se tvojí ženou (2007) 
I Could Never Be Your Woman n
minih15619minih15619Pěnička a Paraplíčko (1970) 
Pěnička a Paraplíčko n
minih5942minih5942Dědeček, Kylián a já (1966) 
Dědeček, Kylián a já n
minih13427minih13427Načeradec, král kibiců (1932) 
Načeradec, král kibiců n
minih35848minih35848Them! (1954) 
Them! n
minih43438minih43438Jackass 2 (2006) 
Jackass: Number Two n
minih25918minih25918Válečný vůz (1967) 
The War Wagon n
minih3058minih3058Andula vyhrála (1938) 
Andula vyhrála n
minih4487minih4487Bosonohá komtesa (1954) 
The Barefoot Contessa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
6   - argenson
8   - Erkul
8   - Justik66
8   - Bara.40
8   - melakara
9   - phorsky1
5   - ceskytulak
5   - DIAWARA

TV Program

ČT1 - Strach (1977) [TV film]

21:55 - 22:54

29 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Knoflíkáři (1997)

21:50 - 23:35

34 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:45

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Top Star Magazín (2008) [TV po...

21:35 - 22:50

49 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145796
Osobností: 619709
Fotografií: 545906
Plakátů: 261002
Obsahů a biografií: 133648

Poslední komentáře

Alibaba a 40 loupežníků (1954)

Alibaba a 40 loupežníků
Diváci těšící se na   klasický velmi známý   příběh budou velice   zklamáni. Tohle je zcela   něco jiného a z původní   předlohou to nemá více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Závěť (2007)

Tak lepší než Seno, Slunce... to je, ale...

Závěť
Tato Kusturicova komedie je   už trochu, hodně moc crazy.   Emir tu velmi přitlačil na   prvoplánovou strunu humoru.   Skoro až někam ke Slunci, více >

Autor: m6k

Bastard Django (1969)

Bastard Django
Django opět na scéně!   Tentokrát jako mstitel zrady   z války Severu proti Jihu,   který budí dojem, že   přichází z jiného světa.   Úsporný více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Důvod žít a důvod zemřít (1973)

Proč si tento western pouštět?...

Důvod žít a důvod zemřít
Spíše slabší western,   který vypadá levně a   odfláknutě. Prvních 50 min.   se neděje NIC, potom malinko   film nabírá na obrátkách,   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Čtvrtá série se mi líbila   nejmíň a většina dílů je   dle mého spíše lehounce   nadprůměrná a tento díl   není jiný. Starší paní   zavražděná více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.197/0.151