reklama
 
ohodnotit

Dobrodružství je dobrodružství

L´Aventure, c'est l'aventure

Země:
Rok:
1971
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství je dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31931minih31931Kruté moře (1953) 
The Cruel Sea n
minih24485minih24485V horách duní (1946) 
n
minih41923minih41923Cry Wolf (2005) 
Cry Wolf n
minih58912minih58912Out at the Wedding (2007) 
Out at the Wedding n
minih37446minih37446Arabesky (1987) [TV inscenace] 
Arabesky n
minih7150minih7150Dvě věci pro život (1972) 
n
minih40750minih40750Mnichov (2005) 
Munich n
minih7792minih7792Frona (1954) 
n
minih38420minih38420Batman začíná (2005) 
Batman Begins n
minih22797minih22797Vrátný od Maxima (1976) 
Le chasseur de chez Maxim's n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
6   - argenson
8   - Erkul
8   - Justik66
8   - Bara.40
8   - melakara
9   - phorsky1
5   - ceskytulak
5   - DIAWARA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144283
Osobností: 615020
Fotografií: 539028
Plakátů: 258002
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.477/0.438