ohodnotit

Dobrodružství je dobrodružství

L´Aventure, c'est l'aventure

Země:
Rok:
1971
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství je dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2017
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39490minih39490Maximální limit (2005) 
Two for the Money n
minih65536minih65536Alenka v zemi za zrcadlem (1998) [TV film] 
Alice Through the Looking Glass n
minih58330minih58330Muka neviňátek (1972) 
Non si sevizia un paperino n
minih41018minih41018Tři spory - Spor herečky Kvapilové (1982) [TV hra] 
n
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih2308minih2308... a pátý jezdec Strach (1964) 
n
minih32860minih32860Neprůstřelný mnich (2003) 
Bulletproof Monk n
minih31648minih31648Místo nahoře (2004) [TV seriál] 
Místo nahoře n
minih4663minih4663Bronco Billy (1980) 
Bronco Billy n
minih39685minih39685Madagaskar (2005) 
Madagascar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (9)
6   - argenson
8   - Erkul
8   - Justik66
8   - Bara.40
8   - melakara
9   - phorsky1
5   - ceskytulak
6   - K882
5   - DIAWARA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152887
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140309

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Můj král (2015)

Můj král
Výborné francouzské drama   sleduje desetileté soužití   rozdílné dvojice. Jejich   setkání, svatba, narození   dítěte, rozvod. Výstřední   více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.129/0.087