ohodnotit

Dobrodružství je dobrodružství

L´Aventure, c'est l'aventure

Země:
Rok:
1971
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství je dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2017
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49674minih49674Zájezd (1979) [TV pořad] 
Zájezd n
minih39239minih39239Pouic Pouic (1963) 
Pouic Pouic n
minih40083minih40083Kráska v nesnázích (2006) 
n
minih12710minih12710Moderní problémy (1981) 
Modern Problems n
minih10126minih10126Kdopak to mluví 3 (1993) 
Look Who's Talking Now! n
minih47883minih47883Hodinu nevíš... (2008) 
Hodinu nevíš n
minih17028minih17028Producenti (1968) 
The Producers n
minih54975minih54975Rio Diablo (1992) 
Rio Diablo n
minih28350minih28350Čokoláda (2000) 
Chocolat n
minih43476minih43476Cesta domů (1978) [TV inscenace] 
Cesta domů n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (9)
6   - argenson
8   - Erkul
8   - Justik66
8   - Bara.40
8   - melakara
9   - phorsky1
6   - K882
5   - ceskytulak
5   - DIAWARA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282999
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.143/0.096