reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dobrodružství je dobrodružství

L´Aventure, c'est l'aventure

Rok:
1971
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství je dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27124minih27124Dívka tvých snů (1998) 
La Niňa de tus ojos n
minih7888minih7888Gilda (1946) 
n
minih8168minih8168Hejtman z Kopníku (1956) 
Der Hauptmann von Köpenick n
minih39257minih39257Jak vykrást banku (1963) 
Faites sauter la banque n
minih29716minih29716Supersvůdníci (2001) 
Tomcats n
minih55079minih55079Nekecej a pádluj 2 (2009) 
Without a Paddle: Nature's Calling n
minih42597minih42597A léta běží, vážení (1973) 
n
minih48543minih48543Předčítač (2008) 
The Reader n
minih47387minih47387Zakletý vrch (1999) [TV film] 
Zakletý vrch n
minih37290minih37290Trash (1970) 
Trash n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
6   - argenson
8   - Erkul
8   - Justik66
8   - Bara.40
8   - melakara
9   - phorsky1
5   - ceskytulak
5   - DIAWARA

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605788
Fotografií: 526198
Plakátů: 253741
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.183/0.162