ohodnotit

Dobrodružství Forda Fairlanea

The Adventures of Ford Fairlane

Další název:
Dobrodružstvá Forda Fairlanea (SK)
Rok:
1990
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství Forda Fairlanea

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.7.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.6.2008
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.12.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.10.2008
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih151476minih151476Žraločí tornádo 4 (2016) [TV film] 
Sharknado 4: The 4th Awakens n
minih23805minih23805Ziegfeldův kabaret (1945) 
Ziegfeld Follies n
minih156438minih156438Vzteklina (2018) [TV seriál] 
Vzteklina n
minih158356minih158356Ozvěny zla (2012) [TV film] 
Burden of Evil n
minih29035minih29035Aféra Moro (1986) 
Il caso Moro n
minih43763minih43763Návrat živé smrti II. (1988) 
Return of the Living Dead Part II n
minih56108minih56108Velká modrá cesta (1957) 
La grande strada azzurra n
minih104847minih104847Zadarské memento (1984) 
Zadarski memento n
minih8119minih8119Havana (1990) 
Havana n
minih43828minih43828Boj se stínem (2005) 
Boy s tenyu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (10)
8   - curil
5   - pataamat
10 - AGAMEMNON
4   - R.RICKIE
10 - Anonnim
6   - rosta12
3   - Area
3   - Ondra44
5   - Kloby
6   - tempuss
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.003/0.263