Zari
ohodnotit

Do větru [DCP]

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
5.4.2018
Popis / Obsah / Info k filmu Do větru



Honza, řečený Johnny, má plán. Popluje na jachtě svého otce na ostrov Lesbos a bude natáčet dokumentární film o syrských uprchlících. Jachtu udržuje v chodu najatý sourozenecký pár Matyáš a Natálie.
Vypadá to, že plavba bude bezproblémová, ale záhy začínají vyplouvat na povrch drobné indície, že se sourozenci není všechno až tak v pořádku...
21.7.2021


Autor: beneva

Popis / Obsah / Info k filmu Do větru



Příběh tří mladých lidí odehrávající se během letní plavby kolem řeckých ostrovů. Nespoutaní sourozenci Matyáš (Matyáš Řezníček) a Natálie (Jenovéfa Boková) se plaví jako posádka plachetnice, na jejíž palubu přistoupí syn majitele lodi dokumentarista Honza (Vladimír Polívka). Postupné sbližování Natálie s Honzou naruší dokonalé soužití sourozenců a na povrch začínají vyplouvat skutečnosti, které ukáží jejich bezstarostnou jízdu v docela jiném světle. Neobvyklý milostný trojúhelník odehrávající se v atraktivním jachtařském prostředí přibližuje prostřednictvím hlavních hrdinů touhy a obavy současné mladé generace. Debutující režisérka Sofie Šustková natočila s mladým štábem svou generační výpověď na omezeném prostoru plachetnice v širém moři a na malebných ostrůvcích Severních Sporád.

Zdroj: A-company CZ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama