Cerven
ohodnotit

Do neznáma

Approaching the Unknown

Žánr:
Rok:
2016
Délka:
90 minut
„Americký astronaut se připravuje na misi na Mars.“
Popis / Obsah / Info k filmu Do neznáma
Kapitán William Stanaforth se vydává na jednosměrnou misi na Mars, aby zde podnikl první kroky k jeho kolonizaci. Na své odvážné cestě napříč vesmírem bude vystaven nepřekonatelným překážkám i rozhodnutím, která jsou otázkou života a smrti.

Filozofický sci-fi snímek pojednává o muži, který se sám vydává na cestu napříč vesmírem. Kapitán William D. Stanaforth, vědec, jenž je pro své experimenty ochotný riskovat vlastní život, podniká jednosměrnou misi na planetu Mars, kterou chce začít kolonizovat. Na cestu vyráží poháněn velkým odhodláním i jasnými vědeckými cíli. Když ho ale zradí technika, kapitán se kvůli své aroganci dostane do potíží. Stanaforth je zlomen a musí v sobě najít nové přesvědčení, aby mohl pokračovat dál. Americký film zkoumá, jak daleko musí člověk zajít, aby si připustil, že záhady vesmíru zůstanou navždy nepopsatelné.

HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Do neznáma
POZOR SPOILER

Kapitán William D. Stanaforth startuje směrem k Marsu. Druhý kapitán, Emily Maddoxová, ho bude následovat. Will cestou vysvětluje studentům v přímém přenosu, jak vyráběl svůj přístroj na vodu. Pak se setká s druhou vesmírnou lodí, kde mu posádka předá zásoby. Posádku tvoří dva muži a ti se chovají velmi podivně, jako by jim bylo všechno jedno. Zásoby jsou přeneseny a Will pokračuje v cestě. Maddoxová již odstartovala a nyní má dost velké potíže. Will neposlouchá velení ze Země a pomůže jí sám. Pak si zkomplikuje život, když si zničí zásobu vody. Do toho přichází další komplikace s Maddoxovou, které se opět poškodila opravená věc. Will, který nechce, aby jej velení obrátilo zpět, si obléká skafandr a odchyluje se od předem stanoveného kurzu…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Jedna ruka netleská (2003)

20:10 - 21:55

27 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Sisi a její odkaz

20:00 - 21:00

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011/1) [TV f...

20:20 - 21:35

17 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Sezn@mka (2016)

20:15 - 22:10

22 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Reklama