reklama
 
ohodnotit

Do nebíčka

Další název:
Into Heavens
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
6.3.1997
„Prázdninové dobrodružství o síle přátelství a záhadách kolem nás.“

Celkové hodnocení filmu Do nebíčka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.4.2015
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2009
mildaaxe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.7.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2010
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2010
goldhands
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2008
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Andy_Oo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2012
ert
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27344minih27344Grázlové (1996) 
Bottle Rocket n
minih12996minih12996Mrtvý muž (1995) 
Dead Man n
minih24755minih24755Tři kamarádi (1947) 
n
minih11828minih11828Malá čarodějnice (1983) 
Malá čarodějnice n
minih112871minih112871Život je pohoda (2013) 
Life's a Breeze n
minih38671minih38671Ukrást Rembrandta (2003) 
Rembrandt n
minih60123minih60123Vražedné pochybení (2008) [TV film] 
Grave Misconduct n
minih49515minih49515Tichá domácnost (1986) [TV inscenace] 
n
minih8601minih8601Hotel New Hampshire (1984) 
The Hotel New Hampshire n
minih36245minih36245Lesní ženka (1974) [TV inscenace] 
Lesní ženka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
5   - curil
8   - jarda53
7   - green-tea
2   - Pitryx
8   - pataamat
8   - mildaaxe
8   - satyr
2   - Jarda.ftr
7   - Persefonia
8   - rosta12
9   - MetelskuBl
8   - tvo
7   - zsuzsanna
9   - goldhands
8   - Freya.Z
6   - Andy_Oo
10 - ert
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.289/0.255