reklama
 
ohodnotit

Do nebíčka

Další název:
Into Heavens
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
6.3.1997
„Prázdninové dobrodružství o síle přátelství a záhadách kolem nás.“

Celkové hodnocení filmu Do nebíčka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.4.2015
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2009
mildaaxe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.7.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2010
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009
goldhands
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2008
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2010
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Andy_Oo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2012
ert
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54022minih54022Vzpomínky nám zůstanou (2005) [TV pořad] 
n
minih24601minih24601Zlatá slepice (1980) 
n
minih16362minih16362Kdo volá po pomstě? (1968) 
Quien grita venganza? n
minih112849minih112849Vražedná posedlost (2012) 
Campus Killer n
minih26752minih26752Čas slunce a růží (1968) [TV film] 
n
minih5428minih5428Čas probuzení (1990) 
Awakenings n
minih27610minih27610Kočka (1971) 
Le Chat n
minih13133minih13133Muž na útěku (1968) 
Muž na útěku n
minih153212minih153212Náš milovaný Damilola (2016) [TV film] 
Damilola, Our Loved Boy n
minih70181minih70181Já, já, já . . . a ti druzí (1966) 
Io, io, io... e gli altri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 % (17)
5   - curil
8   - jarda53
2   - Pitryx
7   - green-tea
8   - pataamat
8   - mildaaxe
8   - satyr
2   - Jarda.ftr
7   - Persefonia
8   - rosta12
9   - MetelskuBl
8   - tvo
9   - goldhands
7   - zsuzsanna
8   - Freya.Z
6   - Andy_Oo
10 - ert

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

11:00 - 11:50

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

83 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.331/0.294