reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dny vína a růží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2014
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2007
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2004
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2014
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007
da_skippa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24283minih24283Železný stisk (1977) 
The Gauntlet n
minih120053minih120053Bezvadný den (2008) [DVD kinodistribuce] 
Un giorno perfetto n
minih37539minih37539Sázka (1997) 
Le pari n
minih20346minih20346Štěstí pro dva (1940) 
n
minih31825minih31825Nejsme žádní andělé (1955) 
We're No Angels n
minih112895minih112895Tým jedna (2013) 
Ghost Team One n
minih9000minih9000Chorus Line (1985) 
A Chorus Line n
minih53897minih53897Černá řada (1979) 
Série noire n
minih138913minih138913Babica vs. Sapík (2015) [TV pořad] 
Babica vs. Sapík n
minih9213minih9213Já to tedy beru, šéfe! (1978) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.1 %
9   - argenson
8   - Erkul
8   - curil
9   - jarda53
9   - clara.bow
10 - pataamat
8   - mat.ilda
8   - payo1555
10 - melakara
10 - caligari
10 - derryl
10 - Dagfra3
10 - Teya
10 - da_skippa

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

2 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.729/1.699