reklama
 
ohodnotit

Dnes já, zítra ty

Oggi a me... domani a te!

Další název:
Dnes ja, zajtra ty! (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Dnes já, zítra ty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2017
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2017
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.5.2014
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2011
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2011
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2017
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2011
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2017
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
BudTerence
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66398minih66398Bláznivá svoboda (2010) 
Crazy on the Outside n
minih140506minih140506Orel Eddie (2016) 
Eddie the Eagle n
minih42978minih42978Taková normální královská rodinka (2005) 
Palais royal! n
minih62152minih62152Uloupený obraz (1976) 
Uloupený obraz n
minih3827minih3827Betonová válka (1990) 
Concrete War n
minih44197minih44197Go West (2005) 
Go West n
minih19003minih19003Slaměný vdovec (1955) 
Seven Year Itch n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih47941minih47941Da Vinciho kód: Je skutečný? (2006) 
Da Vinci's Code: Is It Real? n
minih23236minih23236Ztracený svět (1960) 
The Lost World n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.6 %
6   - curil
7   - Pitryx
7   - pataamat
6   - martin.stu
7   - jorgemar
7   - Bara.40
4   - PORTER
6   - thejduk
6   - Nasudr
6   - stanko
7   - Kycky
7   - Obivan
6   - rosta12
8   - kasol
7   - antoninses
6   - PERNIKAR
6   - Manučao
3   - pet007
5   - BudTerence
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.57/0.529