reklama
 
ohodnotit

Dnes já, zítra ty

Oggi a me... domani a te!

Další název:
Dnes ja, zajtra ty! (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Dnes já, zítra ty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2017
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2017
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.5.2014
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2011
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2011
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2017
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2011
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2017
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
BudTerence
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49349minih49349Čtverec mizení (1982) [TV inscenace] 
Čtverec mizení n
minih9598minih9598Jeremy (1973) 
Jeremy n
minih49770minih49770Jackass 2.5 (2007) 
n
minih11427minih11427Líbej mne, Katko! (1953) 
Kiss Me Kate! n
minih13662minih13662Návrat velké šelmy (1974) 
Return of the Big Cat n
minih4037minih4037Bílé písky (1992) 
White Sands n
minih30137minih30137Vládkyně temnot / Elvíra-vládkyně noci (1988) 
Elvira - Mistress of the Dark n
minih40611minih40611Pod kontrolou (2004) 
Control n
minih126228minih126228Poltergeist (2015) 
Poltergeist n
minih28212minih28212Město slávy (1997) 
Tinseltown n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.6 %
6   - curil
7   - Pitryx
7   - pataamat
6   - martin.stu
7   - jorgemar
7   - Bara.40
4   - PORTER
6   - thejduk
6   - Nasudr
6   - stanko
7   - Kycky
7   - Obivan
6   - rosta12
8   - kasol
7   - antoninses
6   - PERNIKAR
6   - Manučao
3   - pet007
5   - BudTerence
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.46/0.421