ohodnotit

Dnes já, zítra ty

Oggi a me... domani a te!

Další název:
Dnes ja, zajtra ty! (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Dnes já, zítra ty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.8% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2017
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2017
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.5.2014
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2018
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2011
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2018
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2017
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2018
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2017
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2011
pospipoustak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2019
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2010
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
BudTerence
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34761minih34761Zrození romantika (2000) 
Born Romantic n
minih25332minih25332Neha (1991) 
n
minih115854minih115854Šťastná (2013) 
Šťastná n
minih4086minih4086Bílý lovec, černé srdce (1990) 
White Hunter, Black Heart n
minih30137minih30137Vládkyně temnot (1988) 
Elvira - Mistress of the Dark n
minih5220minih5220Bláznivá cesta (1980) 
Coast to Coast n
minih133816minih133816Poruno no joô: Nippon sex ryokô (1973) 
Poruno no joô: Nippon sex ryokô n
minih41259minih41259Síť 2.0 (2006) [Video] 
The Net 2.0 n
minih23763minih23763Zelig (1983) 
Zelig n
minih75296minih75296Pomsta a spravedlnost (2011) [TV film] 
Goodnight for Justice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.8 % (23)
6   - curil
7   - Pitryx
7   - pataamat
6   - martin.stu
7   - jorgemar
7   - Bara.40
4   - PORTER
6   - thejduk
6   - Nasudr
6   - stanko
7   - Kycky
8   - dederon
7   - Obivan
6   - rosta12
8   - jan
6   - Manučao
6   - motelij
8   - kasol
7   - antoninses
6   - PERNIKAR
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639981
Fotografií: 588733
Plakátů: 279516
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Důvěrný nepřítel (2017)

Důvěrný nepřítel
Mno, nebylo to nejhorší, ale   to finále (tedy jestli se   tomu dá říkat finále) bylo   odfláknutý. A i tomu   napětí jakoby něco   chybělo.

Autor: RM | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.265