reklama
 
ohodnotit

Divoké rákosí

Les roseaux sauvages

Další název:
Le Chêne et le roseau, The Wild Reeds
Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Divoké rákosí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2011
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.11.2007
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
r4472c
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5135minih5135Císařský valčík (1953) 
n
minih40249minih40249Nevinnost (2004) 
Innocence n
minih14578minih14578O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 
O princezně Jasněnce a létajícím ševci n
minih24953minih24953Spawn (1997) 
Spawn n
minih35984minih35984Cirkus Humberto (1988) [TV seriál] 
Cirkus Humberto n
minih19781minih19781Striptýz (1996) 
Striptease n
minih55434minih55434Černá zmije 4 (1989) [TV seriál] 
Blackadder Goes Forth n
minih63533minih63533Kvílení (2010) 
Howl n
minih11293minih11293Le démoniaque (1968) 
Le démoniaque n
minih2721minih2721Akta X 5: 82517 (1996) [Video] 
The X Files : File 5 - 82517 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
6   - curil
6   - jarda53
7   - vojtam
8   - xebece
1   - karesm
10 - skaver
10 - r4472c

TV Program

ČT1 - 13. komnata Marka Brodského (2...

02:25 - 02:50

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Smrádek, bordýlek a globální t...

02:20 - 02:45

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

02:20 - 03:00

18 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

01:55 - 04:05

43 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632986
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138099

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.363/0.326