ohodnotit

Divoké rákosí

Les roseaux sauvages

Další název:
Le Chêne et le roseau, The Wild Reeds
Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Divoké rákosí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2011
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.11.2007
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
r4472c
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19530minih19530Stopa kamenů (1966) 
Spur der Steine n
minih64110minih64110Slečna Kicki (2009) 
Miss Kicki n
minih62957minih62957Hodiny odvahy (1960) 
The Gallant Hours n
minih149888minih149888Zákon ledové země (2017) 
Armoton maa n
minih46002minih46002Bubáci a hastrmani (1999) [TV seriál] 
Bubáci a hastrmani n
minih36996minih36996Nevěsta byla v černém (1967) 
La mariée était en noir n
minih28716minih28716Muži v černém II (2002) 
Men in Black II n
minih4875minih4875Bylo nás pět (1994) [TV seriál] 
Bylo nás pět n
minih131894minih131894Victoria (2015) 
Victoria n
minih145021minih145021Světluškou na 90 dní (2012) [TV film] 
Smart Cookies n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (7)
6   - curil
6   - jarda53
7   - vojtam
8   - xebece
1   - karesm
10 - skaver
10 - r4472c
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153683
Osobností: 638330
Fotografií: 584684
Plakátů: 277543
Obsahů a biografií: 140782

Poslední komentáře

Fantastická zvířata: Grindelwald...

Je to ještě lepší než předchozí

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Všem mohu jen doporučit.   Efekty triky super děj   úplně úžasný, zkrátka to   za to stojí. A to nejlepší   je že to má znovu otevřený   konec.

Autor: RaistlinPetr | Hodnocení: 10 / 10

Fantastická zvířata a kde je naj...

Výborný film. 75%

Fantastická zvířata a kde je najít
Tento nový nástupca na   Harryho Pottera má slušných   hercov, skvelé vizuálne   efekty a pochválim aj dobrú   prácu s kamerou ale ten u   mňa více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
Kdyby mi bylo náct, tak bych   si tento romantický film   užila mnohem víc. Takto to   pro mě bylo spíše utrpení   sledovat dva lidi, kteří   více >

Autor: Hanny01 | Hodnocení: 3 / 10

Bajo la Rosa (2017)

Pod růží...

Bajo la Rosa
Otřesný snímek a důkaz o   tom, že Španělé umí   natočit rovněž škvár.   Rodinné psychodrama s jedním   dalším vyšinutým magorem   který si více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Tygr a drak (2000)

Tygr a drak
Ač natočeno v ohromujícím   stylu, připadá mi, že   navenek film vypadá trochu   víc, než ve skutečnosti je.   Nebo mě míjí ty asijské   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.39/0.358