ohodnotit

Divoká srdce

Rok:
1990
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1990
„Dvě slavné osobnosti, dva podobné osudy - italský dobrodruh Casanova a ruský básník Puškin. Slavné souboje srdcem i pistolí“

Celkové hodnocení filmu Divoká srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.1% (24 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2020
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2020
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2009
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2020
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2008
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.10.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2019
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.8.2015
pistalka1974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25221minih25221Muž nie je žiadúci (1983) 
Muž nie je žiadúci n
minih4547minih4547Brácha za všechny peníze (1978) 
Brácha za všechny peníze n
minih43248minih43248Proč bychom se netopili (2008) [TV seriál] 
n
minih115988minih115988Bye Bye Berlusconi! (2006) 
Bye Bye Berlusconi! n
minih27646minih27646O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi (1977) [TV seriál] 
O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi n
minih111129minih111129Spider-Man: Homecoming (2017) 
Spider-Man: Homecoming n
minih46793minih46793Saw 5 (2008) 
Saw V n
minih22503minih22503Vidina vítězství (1985) 
Vision Quest n
minih25187minih25187Člny proti prúdu (1981) 
n
minih123538minih123538V hlavě (2015) 
Inside Out n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.1 % (24)
7   - argenson
8   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
5   - pataamat
6   - Edward52
4   - ignac1
6   - melakara
6   - satyr
5   - Rene1
6   - Kycky
5   - nick4
5   - fred.appl
5   - tomas.sulc
7   - caligari
5   - michal33
7   - Milicent
7   - Persefonia
6   - rosta12
4   - Rendys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168155
Osobností: 664755
Fotografií: 658970
Plakátů: 316628
Obsahů a biografií: 154900

Poslední komentáře

Půlnoční expres (1978)

Půlnoční expres
To byla hodně drsná   podívaná! Hned od začátku   mě to vtáhlo a to jsem si to   původně pustila jen jako   nějakou kulisu na spaní   (vzhledem více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 10 / 10

Nejkrásnější den (2016)

Hloupý obšleh

Nejkrásnější den
Je to jen velmi nešikovná a   trapná kopie filmu zcela   jiného a výborného. Němci   nikdy neuměli točit filmy a   tenhle příšerný obšleh   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Císařovna a bojovníci (2008)

Císařovna a bojovníci
Jedná se o další filmový   zářez do filmové řady   historicko-válečného opusů   s pevným příběhem,   úžasnými kostýmy a hlavně   s množstevními více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Setkání v Praze, s vraždou (2008...

Setkání v Praze, s vraždou
Tenhle televizní krimi film   je úplně tragický.   Zápletka je víc než za   vlasy přitažená a   počínání téměř všech   postav je zcela více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Karneval duší (1962)

Karneval duší
Nízkorozpočtová kultovní   hororová klasika svého času   udávající směr a dodnes je   u mnohých snímků znatelný   vliv. Příběh je   jednodušší více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení