Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Dívka ze stratosféry

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.4.2015
Ano, jako ze stratosféry   spadlá je ústřední dívka   a vůbec celý film. Japonské   dobrodružství, kde od   začátku něco nehraje,   přesto si s tím nelámete   hlavu a ochotně přistoupíte   na atmosféricky podmanivý   poznávací zájezd s   ohrožením života v ceně -   v nápaditém provedení,   doplněný vnitřním   komentářem, oživený   úžasnými ilustracemi a   provázený hypnotizující   hudbou, který vám z   mentality Japonců prozradí   víc, než leckterý jejich   film. Ač Chloé Winkel   působila víc unyle, než   étericky a nezřídka si   přímo říkala o zabití,   musím uznat, že její   postava do odcizeného   neuchopitelna zapadala a   mírně tušený závěr   logicky nemohl dopadnout jinak   - v opačném případě by se   jednalo o dost zoufalý   snímek.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.1.2016
Elfky v Japonsku
Keď sa západoeurópska   koprodukcia snaží natočiť   novátorsky umelecký snímok,   navyše z japonského   prostredia, zväčša to musí   dopadnúť katastrofou. Stalo   sa tak. Jediné čo si z filmu   odnášame, že je mi jasné,   že chlapi sú úchylné   prasatá, ale tí japonskí,   solídne vyzerajúci muži,   sú úchylné prasatá ešte   väčšie, alebo ešte lepšie   - akési špeciálne a   špecifické. Ja vám neviem,   bežný človek počúva v   autobuse hudbu alebo kuká na   krajinku, alebo dobre, keď   nastúpi nejaká kosť v mini,   tak sa obzrie, ale nečíta   japonský pornokomiks, to   nenapadne nikoho. Apropo tie   ich preceňované komiksy.   Ťažko sa vyrovnajú čo i   len z jedného percenta   napríklad arizonskému kultu   Red Meat s šialenými borcami   ako Earl, Mliekar Dan či Ted   Johnson. Paradoxne má Red   Meat k reálnemu životu   vôkol nás bližšie, ako   ktorýkoľvek iný komiks.   Ono, tí Japonci sú akísi   divní. Celé to prostredie mi   prišlo depresívne, a tým   nemyslím tie bordely (i keď   oni tomu budú asi hovoriť   nejako inak, vznešene, ako   napríklad "spoločenské   kluby" a podobne, ale sú   to v podstate bordely), ale   depresívne mi prišlo to   prostredie vonku, žiadna   identita, iba masa. Hlavná   hrdinka nesympatická ako   všade strkala nos. A   "šokujúci" koniec   šokujúci nebol, ja som ho   tušil už od začiatku, ako   hneď keď začala kresliť   ceruzou

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:35

18 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel III., monarcha a člověk

20:00 - 21:05

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

8 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:45

13 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Václav Tošovský pohledem Víta Hájka

Václav Tošovský pohledem Víta Hájka
Václav Tošovský pohledem Víta Hájka

Můj přítel delfín (Flipper)

Můj přítel delfín
Flipper

Naposled navštívené:
Václav Tošovský pohledem Víta Hájka

Václav Tošovský pohledem Víta Hájka
Václav Tošovský pohledem Víta Hájka

Můj přítel delfín (Flipper)

Můj přítel delfín
Flipper