Zari
ohodnotit

Dívka na přání

The Girlfriend Experience

Další název:
GfE; Dievča na želanie
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
80 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Dívka na přání
Chelsea je velmi drahá dívka na telefonu (2000 dolarů/hodinu), která provozuje svůj byznys na manhattanu. Nabízí 'girlfriend experience': nastrojí se podle klientova přání, jde s ním na večeři a do kina, pozorně naslouchá jeho povídání o práci a financích a nakonec poskytuje sex.

V říjnu 2008 je před prezidentskými volbami, ekonomika prudce klesá a Chelsea má přítele Chrise, který je osobním trenérem. Film popisuje příštích 5 dnů Chelsiina života: pracuje na svých webových stránkách, diskutuje s konzultantem image a dělá rozhovor s jedním reportérem. Ohledně svých klientů se zajímá o jejich den narození, aby mohla vytvořit astrologickou předpověď a zrovna přijímá nového klienta - spisovatele z Los Angeles. Poruší pro něj svá pravidla? Může se stát, že ohrozí svůj vztah s Chrisem? A vyplatí se jí investice do zlata?


Autor: efCZa

Popis / Obsah / Info k filmu Dívka na přání
New York, Manhattan v roce 2008. Film sleduje život dívky Chelsea, luxusní prostitutky, která pracuje pro muže z lepší společnosti na Manhattanu, o její práci, pocitech a zkušenostmi s klienty. Chelsea se snaží nebýt jen koupeným sexuálním objektem, ale předstírá klientům romantickou lásku. Vztah s jejím přítelem se však rozpadá...

Zdroj: IKO Cable


Popis / Obsah / Info k filmu Dívka na přání
Píše sa rok 2008, schyľuje sa k americkým prezidentským voľbám a luxusná manhattanská spoločníčka čelí zvýšeným nárokom nielen zo strany svojho priateľa, ale aj bohatých klientov, ktorým predáva svoje telo aj dušu. Chelsea je luxusné dievča na telefóne pre manhattanskú smotánku a s osobnou taxou dvetisíc dolárov za hodinu sa jej nežije zle. Čo všetko však takáto kariéra znamená? Luxus jej síce prináša pocit materiálneho bohatstva, no odnáša si to jej psychické zdravie. Na jednej strane sa ocitá v pozícií kúpeného sexuálneho objektu, na druhej strane sa snaží ponúknuť svojim klientom ilúziu romantickej lásky a v súkromní jej krachuje vzťah s priateľom a osobným trénerom Chrisom. New York, 2008. Chelsea je luxusná call girl z Manhattanu, ktorá pracuje pre bohatú klientelu. Film sleduje jej kariéru i súkromný život zo všetkých uhlov. Venuje sa nielen jej pocitom a skúsenostiam s bohatými klientmi, ale aj jej kariére a všetkému, čo táto atraktívna profesia vyžaduje. Dievča nechce byť len plateným sexuálnym objektom, preto svojim klientom ponúka aj ilúziu romantickej lásky. Na skutočné city v súkromí jej už neostáva priestor a pomaly v nej vymierajú. Preto aj vzťah s priateľom a osobným trénerom Chrisom pomaly chladne a rozpadáva sa.

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Společně to zvládnem!

20:10 - 21:25

36 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední ostří hoši (1976)

20:30 - 22:10

16 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

26 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Zrádci

20:15 - 21:35

31 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Záhady z redakce (Chronicle Mysteries)

Záhady z redakce
Chronicle Mysteries

Terry Saltsman

Saltsman Terry

Landon J. Napoleon

Napoleon Landon J.

Hana Hanusová

Hanusová Hana

Naposled navštívené:
Záhady z redakce (Chronicle Mysteries)

Záhady z redakce
Chronicle Mysteries

Terry Saltsman

Saltsman Terry

Landon J. Napoleon

Napoleon Landon J.

Hana Hanusová

Hanusová Hana