reklama
 
ohodnotit

Devět měsíců

Neuf mois

Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
29.6.1995

Celkové hodnocení filmu Devět měsíců

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48518minih48518Terč (1985) 
Target n
minih27127minih27127Láska je láska (1998) 
Fucking Åmål n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih40430minih40430R.S.V.P. (2002) 
n
minih78984minih78984Unesená (2008) 
The Betrayed n
minih47003minih47003Cesta do středu Země (2007) 
Journey To The Center Of The Earth 3D n
minih32695minih32695Krvavá neděle (2001) 
Bloody Sunday n
minih36858minih36858Bláznivé holky na lovu (1997) 
B*A*P*S n
minih84856minih84856Divoký grizly (2000) [TV film] 
Wild Grizzly n
minih148535minih148535Pettson a Fiškus - Zapomínačky (2009) 
Pettson & Findus - Glömligheter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (6)
8   - curil
4   - catamount
5   - melakara
7   - satyr
6   - oulisna
6   - Rendys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275834
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.304/0.266