ohodnotit

Devět měsíců

Neuf mois

Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
29.6.1995

Celkové hodnocení filmu Devět měsíců

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50114minih50114Elmer Gantry (1960) 
Elmer Gantry n
minih6615minih6615Doc (1970) 
Doc n
minih44034minih44034Strašení (1963) 
The Haunting n
minih37882minih37882Svět zítřka (2004) 
Sky Captain and the World of Tomorrow n
minih49003minih49003Hrozba v poušti (2008) 
The Objective n
minih47182minih47182Cesta na západ (1967) 
The Way West n
minih124994minih124994Franta Nebojsa (2002) 
Franta Nebojsa n
minih2513minih2513Absolutní peklo (1991) 
Hangfire n
minih6202minih6202Devět dní jednoho roku (1962) 
Děvjať dněj odnogo goda n
minih38021minih38021Blízcí příbuzní (1979) 
The In - Laws n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (6)
8   - curil
4   - catamount
5   - melakara
7   - satyr
6   - oulisna
6   - Rendys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154518
Osobností: 639981
Fotografií: 588733
Plakátů: 279507
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Důvěrný nepřítel (2017)

Důvěrný nepřítel
Mno, nebylo to nejhorší, ale   to finále (tedy jestli se   tomu dá říkat finále) bylo   odfláknutý. A i tomu   napětí jakoby něco   chybělo.

Autor: RM | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.274/0.247