Únorové novinky
ohodnotit

Devět dní jednoho roku

Děvjať dněj odnogo goda

Další název:
Девять дней одного года; 9 dní jedného roku; 9 dney odnogo goda; Nine Days in One Year
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Devět dní jednoho roku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15249minih15249Oživlá (1977) 
Audrey Rose n
minih22074minih22074Valmont (1989) 
Valmont n
minih42191minih42191Lupič z povolání (1987) 
Grand Larceny n
minih177285minih177285Vrátná (2020) 
The Doorman n
minih122613minih122613I Tvillingernes Tegn (1975) 
I Tvillingernes Tegn n
minih56123minih56123Fabio Montale (2001) [TV minisérie] 
Fabio Montale n
minih40759minih40759Volver (2005) 
Volver n
minih45352minih45352Tetička za všechny peníze (1973) [TV inscenace] 
Tetička za všechny peníze n
minih184698minih184698Hromotluk (2021) 
Robuste n
minih71421minih71421Catherine (1969) 
Catherine, il suffit d'un aimer n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Zvířecí Einsteinové

11:10 - 12:00

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 189917
Osobností: 696834
Fotografií: 761846
Plakátů: 374900
Obsahů a biografií: 177454

Poslední komentáře

Rites Of Passage (2012)

Rites Of Passage
Možná, že jsem v tomhle   žánrovém koktejlu něco   špatně pochopil, nebo   nepochopil vůbec, ale   přišlo mi to jako hodně   divný film a měl více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vůně cibule (1975)

Vůně cibule
Fajn komedie na odreagování,   bavila mne kdysi a baví i   teď. Samozřejmě s   původním dabingem. Cibulář   je skvělý a mám ho pořád   ráda.

Autor: Alix | Hodnocení: 8 / 10

Keoma (1976)

Keoma
Podle mne je to naprostá   slátanina, kde jsem marně   hledala nějakou logiku. Konec   byl sice předvídatelný, ale   opět, aspoň pro mne, úplně více >

Autor: Alix | Hodnocení: 3 / 10

Eternals (2021)

Horší film Marvel ještě neměl

Eternals
Nudný film u kterého se děj   se rozjede až na konci.   Celkově mi to přijde jako   drama-romantická reakce na   "SHAZAM!". Na to že mají   mít více >

Autor: Orin002 | Hodnocení: 5 / 10

Greyhound: Bitva o Atlantik (202...

PROCESOR!

Greyhound: Bitva o Atlantik
Napínavý-napínavý-napínav   ý ani na chvilku Vás to   nenechá vydechnout. Už si   myslíte, že jste dostali   nějakou ponorku a že bude   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10