reklama
 
ohodnotit

Devět dní jednoho roku

Děvjať dněj odnogo goda

Další název:
Девять дней одного года; 9 dní jedného roku; 9 dney odnogo goda; Nine Days in One Year
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Devět dní jednoho roku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40829minih40829Oko 3 (2005) 
Gin gwai 10 n
minih10405minih10405Kolem půlnoci (1986) 
Autour de minuit n
minih67329minih67329Zip (1978) 
n
minih139148minih139148Les sebevrahů (2016) 
The Forest n
minih94415minih94415Naboř a ujeď (2012) 
Hit and Run n
minih117167minih117167Záložky jdou do války (2013) 
Achtung, fertig, WK! n
minih30778minih30778Ve spárech Yakuzy (2000) 
Brother n
minih140540minih140540Deadpool (2016) 
Deadpool n
minih41648minih41648Startování za tepla (1999) [TV hra] 
Startování za tepla n
minih46878minih46878Lapidarium - Příběh Šlechtovky (1997) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
4   - curil
7   - Erkul
4   - jarda53
7   - melakara
8   - dederon
6   - rosta12
6   - tvo
5   - Alfonc
4   - pet007

TV Program

ČT1 - Rebelové (2001)

21:30 - 23:24

96 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Silkwoodová (1983)

22:00 - 00:10

66 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

NOVA - Letní interview

22:55 - 23:35

11 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Nepoučitelní (2013)

22:00 - 00:10

66 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145759
Osobností: 619575
Fotografií: 545761
Plakátů: 260904
Obsahů a biografií: 133614

Poslední komentáře

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Policajt v Beverly Hills (1984)

Policajt v Beverly Hills
Ani už nevím, proč jsem   tolik let na ten film   nekoukal. Prostě Murphyho   klasika a možná vůbec   nejlepší jeho film.   Klasickej příběh, super   hlášky, slušná akce,   prostě paráda.

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.526/0.488