NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Devět dní jednoho roku

Děvjať dněj odnogo goda

Další název:
Девять дней одного года; 9 dní jedného roku; 9 dney odnogo goda; Nine Days in One Year
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Devět dní jednoho roku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20689minih20689Tekumseh (1972) 
Tecumseh n
minih9298minih9298Jak si zasloužit princeznu (1994) 
Jak si zasloužit princeznu n
minih56082minih56082Nesnáší mne (2004) 
She Hate Me n
minih18525minih18525Scarlett (1994) [TV minisérie] 
Scarlett n
minih73360minih73360Okénko od pí Olgy Scheinpflugové (1967) [TV inscenace] 
Okénko od pí Olgy Scheinpflugové n
minih36257minih36257Zlaté pometlo (1976) [TV inscenace] 
Zlaté pometlo n
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih25113minih25113Ještě blbější (1997) 
Trial and Error n
minih126976minih126976Fanklub smrti (2014) [TV film] 
Lighthouse n
minih36304minih36304Když hraje klárinet (1985) [TV inscenace] 
Když hraje klárinet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (9)
4   - curil
4   - jarda53
7   - Erkul
7   - melakara
8   - dederon
6   - rosta12
6   - tvo
5   - Alfonc
4   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 175506
Osobností: 674103
Fotografií: 701448
Plakátů: 333775
Obsahů a biografií: 160446

Poslední komentáře

Krakatoa, na východ od Jávy (196...

Krakatoa, na východ od Jávy
Postarší, ale pořád dobrý   katastrofický film s   působivými efekty mořských   vln a běsnící sopky. Zub   času si z něj ukousl svou   porci a více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 8 / 10

Ace Ventura 2: Volání divočiny (...

Ace Ventura 2: Volání divočiny
Tohle pokračování je (jak   ostatně bývá zvykem)   ještě o trochu uhozenější   než první film. Ten bych byl   schopen označit ještě za   slabší průměr ale tohle je   už vysloveně podprůměrná   záležitost.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Pitvoření Jima Carreyho to   opravdu není humor pro mě   (podle mě to není vůbec   humor). Dějově je to nula   nula nic, nějaká ta   myšlenka více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Ochránce (2005)

Ochránce
Vin Diesel je tady ještě kus   pohledného muskulaturního   chlapa, jemuž sluší akční   scény a ne pobryndaná   zástěra. Svoji ulítlou roli   více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 5 / 10

Sabotáž (2014)

Sabotáž
Technicky je to asi dobře   odvedená filmařská práce   (s ohledem na požadavky   dnešních fanoušků tohoto   žánru). Scénář je   střižen podle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení