';
ohodnotit

Deváté jméno

Žánr:
Rok:
1963
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
24.4.1964

Celkové hodnocení filmu Deváté jméno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (20 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.4.2022
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2016
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2015
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2020
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2009
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.1.2020
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2012
gonto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.11.2020
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2005
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2011
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.9.2011
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
pepe.cerny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2010
raddie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2013
Robokop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih98581minih98581Upírky (2012) 
Vamps n
minih27631minih27631Dobrodružství Malého Indiána (1997) 
The Education of Little Tree n
minih49851minih49851Podezřelé okolnosti (1977) [TV inscenace] 
Podezřelé okolnosti n
minih37766minih37766Jiří Krampol a jeho hosté U Fleků (2002) 
n
minih9881minih9881Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu (1992) 
Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu n
minih51641minih51641Un moment d'égarement (1977) 
Un moment d'égarement n
minih32106minih32106Ještě včera to znamenalo smrt (1960) 
n
minih83413minih83413ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards n
minih10122minih10122Kdo? (1970) 
Qui? n
minih40168minih40168Ledová planeta (2004) 
Retrograde n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 % (20)
6   - curil
8   - jarda53
7   - Erkul
10 - martin.stu
7   - Misantrop
8   - lion71
8   - biokys
5   - Scifista
8   - oulisna
5   - motelij
6   - rosta12
7   - MILAN19611
9   - gonto
8   - soptik
8   - gyzmo
6   - ceskytulak
5   - Bimbaša
7   - pepe.cerny
8   - raddie
6   - Robokop

TV Program

ČT1 - Omáčka (1984) [TV epizoda]

14:45 - 15:45

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Nezákonná těžba dřeva - skandá...

14:50 - 15:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:40 - 15:35

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

14:40 - 15:50

30 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169002

Poslední komentáře

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Šéfe, to je věc! (1982) [TV film...

Šéfe, to je věc!
Perfektní mini komedie, kde   pan Nárožný naprosto   exceluje. Samozřejmě, že   není sám. Jára jako ten   prostoduchý je také   úžasný. Jen mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení