Zari
ohodnotit

Detektiv z Hongkongu

Ťüe ti tchao wang

Další název:
Detektív z Hongkongu (SK); Jue di tao wang, Tiaoyue Zhuizong; 跳跃追踪; Skiptrace
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
107 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Detektiv z Hongkongu



Hongkongský detektiv Bennie Black (Jackie Chan) jde přes 10 let po bossovi Victoru Wongovi. Když se Benniho mladá neteř Samantha (Fan Bingbing) zaplete s Wongovým syndikátem, Bennie musí vypátrat jediného člověka, který by mu mohl pomoct: ukecaný americký gambler Connor Watts (Johnny Knoxville). Bennie závodí s časem, aby Connora přivedl do Hongkongu, a tato neobvyklá dvojice zažívá zábavná a nebezpečná dobrodružství, od zasněžených mongolských hor po větrem bičované duny pouště Gobi...


Autor: SvoKar

Popis / Obsah / Info k filmu Detektiv z Hongkongu



Hongkongský detektiv Bennie Chan se snaží pomstít vraždu svého partnera, kterou má na svědomí drogový baron. Když Benny zjistí, že kýžené důkazy vlastní bezstarostný americký gambler Connor, rozhodne se s jeho pomocí dovolat spravedlnosti.

Detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) z Hong Kongu se už přes deset let snaží dopadnout nechvalně proslulého zločineckého bosse Victora Wonga. Když se Bennieho mladá neteř Samantha (Fan Bingbingová) dostane do potíží s Wongovým zločineckým syndikátem, Bennie musí vystopovat jediného muže, který mu může pomoci – rychle mluvícího amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville). Bennie závodí s časem, aby přivedl Connora zpátky do Hong Kongu. Z nesourodé dvojice se nakonec stanou spojenci a vydají se na zábavné a nebezpečné dobrodružství od zasněžených mongolských hor až po větrem ošlehané duny pouště Gobi.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama