Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Desierto

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.12.2016
Sucho, vedro, lovec jeho pes a smrt!
Solidní filmeček o tom, že   překračovat hranice se   někdy nemusí vyplatit. Jinak   téma zajímavé, kamera   suprová, zvuky a hudba   výborně konsolidují s   dějem, lovec v podání   "Jefryho Dýna   Morgana" výbornej! Film   sráží pár nelogičností,   či maličkostí, které se   ale dají přehlédnout.   Doporučuji si film pustit v   klidu a ve tmě!
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2017
Zajímavé. V podstatě   blbinka o ničem, celá v   poušti, a já jsem ani   nevnímal čas. Přejel jsem   jen jednou, když tam v noci   seděli ti dva, a vyprávěli   si asi velmi důležité   věci. Nonens volens musím   snímku přiznat určitou   napínavost. Nemíním zde   rozebírat téma lidskosti,   myslím, že ti utečenci   věděli, že překračují   americké zákony. Muž je   sympatický, jeho pes také a   tím to zvadlo. A   doporučení? Nevím. Já bych   řekl, že ano. Doporučuji,   ale každému to asi   „nesedne“.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2018
PROCESOR!
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je   vycvičený stopovat a nejen   to lidi a jede se. Potká   hlídku pohraniční stráže,   která ho upozorňuje, že je   velmi blízko hranic a tam,   jako civilista být nesmí.   Přikývne, že rozumí.   Jenže jen co odjedou, tak   pejsek zavětří a lov může   začít. V první řadě bych   chtěl vyzdvihnout, že po   dlouhý době dostáváme   starou dobrou stopáž 90   minut. Co se s ní stalo?   Proč dnešní filmy o ničem   jsou 2x tak dlouhý? Trochu   jsem znervózněl, když asi   po 20. minutách samozvaný   ochránce vystřílel 80%   skupiny mexických   uprchlíků, sem si říkal   sakra koho tam bude nahánět   dál. Dále sem nepochopil,   když hlásili, že je asi tak   45 C, proč ti uprchlíci   běhali v podzimních-zimních   bundách zaplých až ke krku,   ale to je detail. Schválně   se nebudu pouštět do   politicko-sociálních-kulturn   ích stránek námětu,   protože to by byl komentář   tak na 20x A4. Takže shrnuto,   napětí tam bylo a akce taky,   takže já byl celkem   spokojen.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:20 - 02:15

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:35

19 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vrabce z Tŕnia

Vrabce z Tŕnia

Naposled navštívené:
Vrabce z Tŕnia

Vrabce z Tŕnia